Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Wasze typy wroga który waszym zdaniem ma się pojawić w Spider-man 4 proszę pisać.

buterfly

Hobgoblin. I myślę, że może być jeszcze Scorpion albo Rhino.

QBA0311

No ej co tu tak zamarło ?? proszę pisać naprawdę jest wielu bohaterów a może mię kimś zaskoczycie ? pisać czekam chętnie na dalszy rozwój to nie koniec wątku ......

ocenił(a) film na 7
buterfly

Co to w końcu ma byc ? Raz piszesz że reboot, a raz, że sequel, Lukpol.

Bloodbane

Gdzie ci napisałem że seguel wież się człowieku zastanów co ty gadasz i nie zaczynaj lepiej od nowa swej durnowatej gadki ............

ocenił(a) film na 7
buterfly

"Wasze typy wroga który waszym zdaniem ma się pojawić w ->Spider-man 4<- proszę pisać."

Spider-man 4 oznacza sequel. Wcześniej miałes do mnie wąty, ze reboot pomysliłem z remakiem, na moim temacie notabene dotyczącego tej samej kwestii (wrogów Spidermana). Po prostu nie lubie hipokryzji, to wszystko.

Bloodbane

Tak ale zobacz kiedy ten post jest napisany wtedy jeszcze nie było wiadomo że powstanie Reboot Spider-mana ale żal z ciebie ........

buterfly

w spiderman 4 pojawi sie carnage i skorpion

adrian5814

A skąd wiesz że sie pojawi ? za krótki za krótki

ocenił(a) film na 7
buterfly

W jakim Spider-manie 4?
To nie jest czwarta częśc
To jest pierwsza częśc

ocenił(a) film na 7
Mathias_13cool

Carnage'a na pewno nie będzie w jedynce. Wcześniej musiałby pojawić się Venom, który go spłodził. A co do Scorpiona no całkiem możliwe, jesli twórcy będą bazować na serialu animowanym (http://www.filmweb.pl/serial/Spider-Man-1994-121831) to Lizard, Scorpion albo Mysterio. Doktor Octopus był u Raimiego więc pewnie twórcy narazie sobie darują tę postać...

Bloodbane

Do Bloodbane w tym temacie się z tobą zgodzę na pewno będzie to albo Lizard albo Scorpion lub Mysterio bo masz racje nie wyobrażam sobie żeby już kopiowali postacie do Raimiego więc raczej nie pojawi się w pierwszej części Doctor Octopus ciekawe tylko czy wybiorą jednego na początek czy dwóch przeciwników dla Spider-Mana bo 3 to by było za dużo moim zdaniem ..........

Mathias_13cool

do Mathias_13cool widzisz kiedy mój post był napisany wtedy jeszcze nie było wiadomo że powstanie Spider-Mam Reboot

ocenił(a) film na 9
buterfly

Ja po Venomie najchętniej oglądałabym Carneg'a, ale skoro to reboot, to może Morbius. BTW, kijowo, że wracają do początku, wszyscy się chyba zdążyli przyzwyczaić do starych aktorów (nawet do mojej ulubionej ćpunki - Kirsten Dunst), poza tym, akcja szła by na przód. A ten nowy aktor wygląda gorzej od Maguiera i ja na pewno na to do kina nie pójdę! Bojkot! I żeby wytwórni nie pchać do kieszeni ani grosza na kontynuację, z premedytacją ściągnę ten film z neta, przeciwnie do znanej trylogii, którą całą mam oryginalną.

m_shadows

Dlaczego oceniasz cały film po wyglądzie aktora ?? nie znamy całej reszty jak np. kto zagra Mary Jane albo kto zagra choćby przeciwnika Spider-Mana ja nie mam zamiaru niczego bojkotować i z niecierpliwością czekam na nowy film o pajączku .