Facet był jak dla mnie nawet za stary na Normana, a co dopiero na Electro. Może Silvermane? Z drugiej strony mogę się mylić .
Możemy się spierać w nieskończoność bo dat ich urodzenia podanych nie ma. Ale biorąc pod uwagę to, że Warren ma szare włosy a Osborn nie to stawiam na to, że jest starszy.
Prawda, można się spierać do końca świata. Zresztą jeśli to będzie ostatecznie przykładowo Norman , to i tak pewnie zmienią aktora.
Nie, wydaje mi się, że aktor zostanie ten sam. W końcu to Michael Massee z Lost Higway, Kruka, Siedem, itd.
Tak, Massee rewelacyjnie gra psychopatów i tym podobnych, ale czy producenci nie narzucą kogoś bardziej znanego reżyserowi ?
No, właśnie. Niektórzy psioczyli by , że to zabójca Brandona Lee i tym podobne głupawe zarzuty ...
A ciekawe czy dadzą więcej niż jednego wroga w kolejnej części, fajnie by było.
No i ewentualnie to był Dr Octavius tam w celi! Skoro już tak sobie gdybamy to możemy mniej realistycznie ;D
Zielony Goblin to mój odwieczny faworyt i wielka miłość :D. A może Mendel Stromm wysłany przez Osborna na przeszpiegi lub Spencer Smythe ?