Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

jak zapewne wiadomo trzy części wyreżyserowane przez Sama Raimiego były dobrymi filmami ale muszę przyznac że już na tej 3-ce sie troche zawiodłem.oglądając pierwszy raz Spidermana 3 mogłem to jeszcze przebolec ale niestety za drugim razem uznałem ze to najgorsza ze wszystkich części,miało byc mrocznie,poważnie a wyszło komicznie i romansowo.Raimi chyba sie już zmęczył pająkiem i osobiscie uważam że czas na innego,z inną wizją reżysera który nadałby coś nowego do 4-ki.mamy obiecującego scenarzystę którym jest James Vanderbilt,twórca "Zodiacu" Davida Finchera więc niema problemu by zmienic reżysera bo sądze że najwyższy czas.proponuję kogoś z podobną wizją do artysty Christophera Nolana(reżyser m.in."Batman -Początek" i "Mroczny Rycerz").sami typujcie reżysera który mógłby w końcu uczynic ze Spidermana mroczne,brutalne i pełne napięcia kino akcji ze świetną fabułą a nawet urealnic troche ten film (tak jak to uczynił właśnie Nolan w swoich dziełach o Batmanie).

Walker_

Nie obwiniaj go bo to ruda ciągle sie miesza do scenariusza wogole to spidey 3 mial wygladac tak ze spider man ginie ale oni maja dziecko i dziecko ma supermoce albo ona nie gra w filmie a Raimi jej powiedzial ze byloby miło wiec została. Także nie miej żalu do biedaka bo ona sie od 2 czesci ciagle miesza w scenariusz jak przyuwazysz to zobaczysz ze scen romantycznych jest o wiele przewarzajaca liczba niz scen z samym spider manem to juz z tego cos mozna wywnioskowac... pozdro all.

Konrii3

chodzi ci zapewne o filmową MJ.więc proponuję zmienic ta aktorkę Kirsten Dunst bo całkowicie niepasuje do postaci MJ znanej z komiksu i wogóle niejest aktakcyjna,MJ musi byc inna i już.