Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Mam problem z tym filmem... Że niby rodzice Parkera pracowali z dr. Curtem Connorsem ?! WTF ?!
Przecież oni byli agentami rządowymi i pracowali dla USA, dla Tarczy, dla Nicka Fury'ego !!!
Widok Stana Lee słuchającego ze słuchawek muzyki podczas walki Spidera z Jaszczurem - BEZCENNE :D. Fajny ;) pomysł z pomocnymi dźwigami dla pajączka. Scena pod koniec filmu w szkole podczas lekcji - BEZCENNA :D .
Ktoś Mi wytłumaczy scenę po napisach ?! Bo ni chu chu nie łapię :/ ...8/10

Flinston1987

Nie mogli zrobić że rodzice Petera pracowali dla tarczy,bo shield i avengers nie istnieli w filmowym Spidermanie bo prawa do nich ma Marvel

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Dobra, dzięki ;) odpowiedź.

Flinston1987

A co do sceny,napisze gdy obejrze ją bo nie pamiętam

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Dzięki ;) będę wdzięczny.

Flinston1987

Wybacz że tak długo ,ale ogarniałem te scene. Moja sugestia względem tożsamości pana w kapeluszu - ja bym stawiał na Normana ,Snythiego oraz Gentlemana
Cała scena chyba służyła wprowadzeniu sinister six

ocenił(a) film na 7
dawid10809

" Cała scena chyba służyła wprowadzeniu sinister six " - co do tego się zgodzę ;) , ale Sinister Six stworzył Fisk/Kingpin, a nie Osborn. Ale cóż poczekamy, zobaczymy ;) .

Flinston1987

Ale pomysłodawcą był Gentleman. A jeden z odziałów ss był powołany z inicjatywy Osborna.Poza tym to nie mógł być kingpin bo jegomość był szczupły a Kingpin był wysoki,obszerny i łysy

ocenił(a) film na 7
dawid10809

Fakt, że wyglądem nie przypomina Kingpina, bo on nawet za młodu, był słusznej postury. Byleby nie kazali nie wiadomo jak długo czekać na TASM 3, a będzie dobrze ;)

Flinston1987

Był tak gruby że złapali go podczas pierwszego przestępstwa XD