Dodatkowo w polskiej wersji dobija go dubbing.
Zgadzam sie, w bajkach dubbing jest super ale w filmach psuje efekt. A film nie taki jak poprzednie ekranizacje ale tez nie jest najgorzej. :)
Dla mnie tez miernie a w dodatku że musiałem to zobaczyć z dubbingiem oceniłem tylko na trzy. Polacy ogólnie nie umieją podkładać dubbingu no prócz bajek i tu ten podkład to jest gorzej niż fatalny. A dla tych co będą pytać czemu nie widziałem z napisami bo oglądałem z młodym siostrzeńcem a nie będę tego filmu powtarzał z napisami bo nie warto tracić dwie godziny na ten film. A jeszcze jedno z tego co widzę od pewnego czasu to jak film ma napis 3D to już nie oczekuje od niego zbyt wiele.
to nie oglądaj filmów 3d na starym rubinie a na odpowiednim sprzęcie;).a co do dubbingu to faktycznie kaszanka:/
Nie martw się o mój telewizor, a ja w filmie nie szukam tylko by był efekt 3D tylko ciekawej fabuły. Efekt 3D powinien być wisienką na torcie a nie nie kuszeniem ludzi jak ty którzy kupili sobie TV 3D by pokazać się znajomym.
co do dubingu się nie wypowiem (musiał bym skorzystać z toalety), bo nie widziałem filmu z nim od jakichś 10 lat, a co do nagłówka mam zupełnie odmienne wrażenia, jak średnio mi podeszły poprzednie ekranizacje to tą całkiem przyjemnie się oglądało. Powiem nawet że chętnie zobaczę c.d.