Jednak trzeba wziąć po uwagę to ,że Spider-mana gra ktoś inny Tobey Maguire którego od razu
kojarzymy z Spider-manem.
To kwestia gustu. Mi bardziej podobał się ten Spider-man. Tobey był za sztywny. Z resztą w niewielu rolach mi on odpowiada.
Poprzednie Spidermany lepsze? Dobry żart,Mary Jane i Peter,do kitu dobrani.W każdej części Mary Jane porywana,ileż można.Amazing jest bardziej wierny komiksowi...
Bardziej podobała mi się ta wersja ,ale skoro przez parę lat ogląda się spider-mana z Tobeyem można się do niego przywiązać.
Ja jakoś nie mogłem się przekonać do Tobyego.Strasznie taki laluśkowaty i ta Mery Jane,ehh :D
No pewnie,każdy ma swoje zdanie :) Emma w Amazing jest przepiękna,baa ona w ogóle jest piękna.Sam odtwórca roli Spidermana też jakoś się prezentuje i nie ryczy i nie jest ciapkowaty jak z poprzedniej serii :P
Mary jest lepsza w Amazing ,ale jednak złoczyńcy byli stworzeni lepiej w Spider-Manie.
No może z tymi złoczyńcami masz rację.Jak czekałem w Amazing na LIzarda do liczyłem że będzie miał długi pysk,no ale jak wzorują się na Serii Ultimate no to wielu przeciwników pająka będzie inaczej wyglądało,choćby już Electro.Ale i tak fajnie wyszedł : )
Zgadzam się,tylko tej jego pancerz https://www.google.pl/search?gs_rn=21&gs_ri=psy-ab&cp=9&gs_id=41&xhr=t&q=green+g oblin&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49478099,d.ZWU&biw=1600&bih=784&um=1&ie=UTF-8&hl= pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=eC7pUdatIYeR7AbmvYHYDw#facrc=_&imgdii=_&img rc=m4moKYZ61iZi_M%3A%3BLMjHZH_RZZzw4M%3Bhttp%253A%252F%252Fstatic.comicvine.com% 252Fuploads%252Foriginal%252F11111%252F111112411%252F3184142-9964394288-250px.jp g%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.comicvine.com%252Fspider-man%252F4005-1443%252Fforums %252Fwhich-type-of-green-goblin-do-you-prefer-1478987%252F%3B250%3B320 lepszy byłby taki wygląd :P
Gwen jest pierwszą dziewczyną pająka i moim zdaniem nie są do siebie one w ogóle podobne.
Poprzednie Spidermany to sito. Po tym spodziewałem się klimatu. Niestety takowego zabrakło. Historia opowiedziana chyba jeszcze banalniej niż Spider-Man jedynka ...
siedzieć i podziwiać efekty specjalne w 3D reszta to banał ale kogo to obchodzi w filmach takich jak ten?
Każdy ma prawo do własnego zdania. Mnie się bardziej podobał ten Spider-Man od poprzednich. Tamte wydawały mi się jakieś takie... bardziej dziecinne. Nie to, żeby ten był dużo lepszy pod tym względem, w końcu komiksy są tworzone raczej dla dzieci i nastolatków niż dla dorosłych... No ale ten film wydawał mi się mniej infantylny. Poprzednie dwa uważałam za dziecinne, choć oglądałam je, gdy byłam znacznie młodsza. Poza tym ten jest chyba silniej oparty na fabule komiksu. Nie podobała mi się tylko dziewczyna. Nie wiem, ile aktorka ma naprawdę lat, ale moim zdaniem wygląda na osobę zbliżającą się do 30-stki, a nie na nastolatkę...
Aktorka grająca Gwen (Emma Stone) miała wtedy 22 lata, no i w sumie na tyle wygląda, jednak w filmie starali się ją odmłodzić. Mnie osobiście aż tak to nie raziło, dopiero teraz przyjrzałam się zdjęciom i w sumie masz trochę racji.