Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Ledwie do kin trafił Spider-Man 3, a Internet już huczy od plotek na temat czwartego filmu. Na stronie FreezeDriedMovies pojawił się niesamowity news, w którym podano wrogów, z jakimi zmierzy się Spider-Man w kolejnej kontynuacji kinowego przeboju.

Fragment tekstu:
Lizard i Carnage to kandydacji na super-łotrów w Spider-Manie 4. W trzecim filmie Doktor Curt Connors bada próbkę symbionta. Nic więcej o niej nie wiadomo do samego końca filmu. To celowy zabieg - fundament pod kolejnego sequela. Ten mały kawałek symbionta ma przemienić się w dojrzały organizm i wraz Cletusem Kasadym stworzyć najbardziej krwiożerczego wroga Spider-Mana, Carnage'a! Parker nie tylko będzie musiał zmierzyć się z czerwonym szaleńcem, ale także stanie oko w oko z Connorsem, który zamieni się w Lizarda. Studio zastanawia się też nad wprowadzeniem Black Cat do sagi filmowej o Spider-Manie.
Koniec tekstu

Fakty czy plotki? Studio jeszcze nie wydało oficjalnego potwierdzenia produkcji Spider-Mana 4. Ponoć sequel znajduje się we wczesnym stadium preprodukcji, w którym szuka się pomysłu na fabułę filmu.

FreezeDriedMovies twierdzi, że dostało potwierdzenie od człowieka wiarygodnego w 100 %. Jest to szpieg, który dostarczył im sensacyjne info na temat przeciwników w Spider-Manie 3. Serwis jako pierwszy podał, że pojawi się Venom i jako jedyny prawidłowo wytypował przeciwników w trzecim filmie - Nowego Goblina, Sandmana i Venoma. Czy ponownie nas zaskoczył? Poczekamy.

Ewentualna premiera Spider-Mana 4 planowana jest na 2009/2010 rok.

Żródło ze strony www.spider-man.pl

napisal to korona1989 na forum SM 3

ocenił(a) film na 7
Red_Spider_2

dobrze że tu napisałeś tego posta ;) ALe boli mnie to że ten sam post jest na forum spidermana 3... Cholera czemu o czwartej części spidermana nie możemy mówić tu!!?? Zawsze znajdzie się kretyn który będzie pisał na innym forum.. I wszyscy teraz na ten sam temat co wstawiłeś odpisują nie zamiast tu ale na forum spidermana 3...

grygu

Czasami nie przesadzasz z tymi słowami?? Kogo nazywasz kretynem?

ocenił(a) film na 7
Dextromethorphan

nie wiem może nie widziałeś moich wcześniejszych postów, ale już chyba z 10 razy pisałem żeby na tematy o 4 części wypowiadali się wszyscy tutaj, a oni swoje i zakładają kolejne tematy na forum 3 części.. Może i to błahostka ale jak już mamy forum o spidermanie 4 to czemu tu nie pisać ? W takim razie sory za użycie słowa "kretyni"

grygu

Nic się wielkiego nie stało, ale na następny raz trochę delikatniej ;]

grygu

Spider man 4 to kiedy na jednej stronie pisze |e wydadza go w 2009R. a na drugiej |e w 20011 mysle z ete pierwsze bedzie bardziej prawdopodbne bo jesli bedzie jeden przeciwnik w spider man 4 to bedzie w 2009 bo przeciez najdluzsza produkcja byla spider mana 3 bo bylo az 3 przeciwnikow

Red_Spider_2

Co do Carnage, to napisałem podobny scenariusz gdzieś ;] no i jeszcze Lizard... może być ciekawie :D żeby tylko nic nie sknocili :( I mam nadzieję, że Venom wróci ;]

ocenił(a) film na 5
Red_Spider_2

Ja tak jak pisałem wcześniej:

Carnage - w tej roli Heath Ledger byłby idealny,
Lizard
Mysterio (ponieważ bardzo wątpie aby powrócił bezpośrednio Venom)
Sandman w koalicji z naszym Spiderem.

Pozdro

Hidan

ZAden Heath Ledger ! W roli Cassidiego tylko ten pedofil z Prison Break-
Robert Knepper

jausher

LUB Jim Carrey :>>>>> :>:>:>>>>>>>>>>>>>>

jausher

Napewno nie Jim Carrey...on trochę za bardzo kojarzy się z komediami. Heath Leadger też nie, bo będzie grał Jokera w Dark Knight. Najlepiej jakby był to ktoś mało znany...