http://moviesblog.mtv.com/2007/07/30/comic-con-raimi-plows-ahead-with-spider-man -4-development/
Raimi zostaje, ie wiadomo jednak czy będzie reżyserem czy też nie. Na razie szukają scenarzysty. Skoro zostaje przy produkcji (a pewnie w końcu okaże się, że jest jednak reżyserem), to pewnie i reszta ekipy też powróci, tym bardziej, że wsztscy są na "tak":D. Dobra wiadomść na początek roku szkolnego.
Wszystkim uczniom wszystkiego naj, naj, a studentom (w tym i sobie) życzę udanego września:D
Po tym co Raimi zrobił z SM3 ja bym chętnie widział na stołku reżyserskim w SM4 kogoś innego.
a ten znowu o innym.niestety ale Raimi idealnie zabrał sie za Spidera i niemożna mówic że ktos inny ma robic 4 bo to jużby niebył tensam klimat ,wogóle to niebyłoby to samo.pierwsza częśc mnie oczarowała jak żaden inny film, druga była bardzo dobra a trójka dobra ale coś czuje że w nowej trylogii da z siebie wszystko i pnie sie w góre podnosząc poprzeczki itd.
W/g mnie wszystkie czśsci były na równym poziomie:) A czy jedynka była najlepsza? hmm tu bym polemizował...
Gdybym miał powartościowac to chyba jednak trzecią część ustwaiłbym (w mojej subiektywnej hierarchii) na pierwszym miejscu, a jedynke na trzecim.
Pozdrawiam:))