Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 161 tys. ocen
6,7 10 1 161494
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

http://moviesblog.mtv.com/2007/07/30/comic-con-raimi-plows-ahead-with-spider-man -4-development/

Raimi zostaje, ie wiadomo jednak czy będzie reżyserem czy też nie. Na razie szukają scenarzysty. Skoro zostaje przy produkcji (a pewnie w końcu okaże się, że jest jednak reżyserem), to pewnie i reszta ekipy też powróci, tym bardziej, że wsztscy są na "tak":D. Dobra wiadomść na początek roku szkolnego.

Wszystkim uczniom wszystkiego naj, naj, a studentom (w tym i sobie) życzę udanego września:D

Nigtingale

Odkąd zaczął sie rok szkolny już nie ma naj,naj ;/^^

użytkownik usunięty
Nigtingale

Po tym co Raimi zrobił z SM3 ja bym chętnie widział na stołku reżyserskim w SM4 kogoś innego.

a ten znowu o innym.niestety ale Raimi idealnie zabrał sie za Spidera i niemożna mówic że ktos inny ma robic 4 bo to jużby niebył tensam klimat ,wogóle to niebyłoby to samo.pierwsza częśc mnie oczarowała jak żaden inny film, druga była bardzo dobra a trójka dobra ale coś czuje że w nowej trylogii da z siebie wszystko i pnie sie w góre podnosząc poprzeczki itd.

ocenił(a) film na 9
Walker_

W/g mnie wszystkie czśsci były na równym poziomie:) A czy jedynka była najlepsza? hmm tu bym polemizował...

Gdybym miał powartościowac to chyba jednak trzecią część ustwaiłbym (w mojej subiektywnej hierarchii) na pierwszym miejscu, a jedynke na trzecim.

Pozdrawiam:))

Coyotman

a według mnie jeśli chodzi o przyzwoity poziom zachowany w konwencji filmu fantasy to na pierwszym stawiam częsc 1 ,na drugim 3,a na trzecim 2.