Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Jak myślicie o co chodziło postaci w scenie po napisach końcowych która pytała się connorsowi
czy powiedział mu prawdę o jego ojcu???

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Tata pitera byl gejem i mial romans z conorsem

deadpool11

Skąd te przypuszczenia???

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Tak tylko zartuje

ocenił(a) film na 9
deadpool11

Chociasz w komiksach marvela pojawia sie gilka gejow chociazby kolosus z x men

deadpool11

A tak na serio o co mogło chodzić temu komuś???

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Zobaczy sie w 2

ocenił(a) film na 10
juchacz17

Jeśli w celi był Norman Osborn - reżyser zaprzecza - to prawdopodobnie nie chce, by Peter po nitce do kłębka doszedł, że to właśnie z winy Normana jego rodzice zginęli, a tak zapewne było.

deathmaster

No jeśli zaprzecza to kto mógł by jeszcze być???

ocenił(a) film na 9
juchacz17

powiedział bym electro bo to on będzie wrogiem w 2 ale ten gość w cieniu w ogóle do niego nie pasował wiec to osborn

deadpool11

No tym bardziej że nie było nic mówione że on zmarł

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Kto zmarl electra nie bylo w 1

deadpool11

Wróć sorry za szybko pisałem miałem napisać "nie zmarł" chodziło mi o osborna sorry mój błąd

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Osborna tez w 1 niebylo

deadpool11

No ale mówili że on choruje

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Wow niepamientam tego ale to by mialo sens norman choruje wiec bieze te dziwne serum no i zmienia sie w goblinka tadam motyw do 3 czesci

deadpool11

Pamiętasz tego muzułmanina??? On gadał z connorsem i mówił że osborn nie może czekać dlatego były te badania

juchacz17

Żeby go wyleczyć

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Dzieki teraz pamietam a tak szczeze to ten film nieprzypadl mi do gustu chociasz kocham wszystkie filmy marvela ale pierwsza trylogia jest owiele lebsza moze wiele wontkow niezgadza sie z komiksem ale w koncu wychowalem sie na tych filmach

deadpool11

Ja się wychowywałem głównie na kreskówkach marvela, ale jakoś bardziej mi się podoba nowsza wersja.

ocenił(a) film na 9
juchacz17

Ja tam ogladalem wszystko co dotyczylo marvela zreszta tak jest do tej pory z tych kreskowek mozna sie bardzo ale to bardzo wiele nauczyc o tym uniwersum a pozatym jaka dlaciebie jest najlebsza kreskowka z marvela ?

deadpool11

hmmm... szczerze mówiąc to iron man a twoja??

ocenił(a) film na 9
juchacz17

no iron man wymiatał ,świetni byli tez x meni ,srebrny surfer, hulk ,fantastyczna czwórka no i nie zapominajmy o pajęczaku :) to były kreski a nie te beny 10 czy jak to tam się nazywa

deadpool11

Taaa było co oglądać