Uważam że ten spider-man powinien nie powstać.
Zamiast tego można by było zrobić kontynuację poprzednich części z Tobey Maguire'm.
Choć gorszy niż tamte i tak polecam do obejrzenia!!!
Jest gorszy poniewaz? Podaj jakies argumenty, a zaczynasz bzdurny temat i nic z niego nie wynika
Niby czemu Maguire jest lepszy? Gorszego kandydata na Spidey'ego nie mogli wybrać.
"Powinien nie powstać"!!? Rozumiem, że może Ci się nie podobać ale od razu krytykować!? Moim zdaniem ten film jest o wiele lepsza od poprzedniego Spider-man(a) ale nie rozpoczynam tego tematu po nic, bo z tego nic nie wynika, ale i tak cieszę się, że nie napisałeś tak jak inni, że jest nie warty do obejrzenia mimo tego, że tobie się nie podoba. :)
Myślę inaczej. Według mnie Andrew Garfield lepiej wypadł w roli Spidermana. Był on taki jak w komiksach i kreskówce - młody, wyluzowany, lubiący sobie pożartować, a Tobey był za bardzo poważny. Wcześniej nie zwróciłam na to uwagi, ale jak mam porównanie, to dla mnie właśnie najnowszy Spiderman jest takim Spidermanem jaki powinien być.
Moim zdaniem tamten pierwszy(mag cos tam) aktor był okropny klucil sie z oryginalnym wyobrażeniem spider-mana
Zamiast najzwyklejszego amerykańskiego nerda dostaliśmy jakas cipe :/
Wydaje mi się, że większość wstawia się za pierwszym Spider-manem głównie dlatego, że po prostu był pierwszy. Nikt tutaj nie podał żadnych powodów dlaczego, bo tak naprawdę w cholerę ciężko je znaleźć. Natomiast dlaczego Niesamowity Spider-Man jest lepszy, to od razu argumenty przychodzą do głowy:
1. Nikt nie lubi jak bohater (do tego główny) jest kompletną pipą i kompletnie nic mu się nie udaje. Mimo że jest inteligentny, to nie gwarantuje mu to jakiegoś specjalnego sukcesu. W pierwszej wersji filmu o Spider-Manie dostaliśmy taką postać, kiedy w "Niesamowitym" bohater jest już bardziej barwny, luzacki, nieco arogancki, lecz i tak dość wstydliwy, szczególnie podczas obcowania z płcią piękną.
2. Trzymanie się standardów komiksów i kreskówki (tu co prawda nie jestem pewny, ale w komiksie i bajce pierwszym przeciwnikiem też był chyba Jaszczur, a o samym charakterze głównego bohatera nie trzeba chyba wspominać).