masakra.. przecież ten film niema prawie nic wspólnego z komiksem ... bajką ... to nie jest spider-
man ... to jest film sci-fi o zabarwieniu spider-mana... gwen blondynka ... piter nie cykajacy fotek ?
tylko raz?connors zły , przeciez on po przemianie nie wiedzial co robil , budzil sie itd... obietnica
złożona kolesiowi gdy konał jest złamana kilka dni później , muzyka tez super... w scenie gdy
Gwen chowa sie w szafce i jaszczur idzie słychac pianino... sobie myśle skad tam pianino... ale
taki byl podkład ... tak samo jak leci na pajenczynie na koniec... slychac smigłowiec , bez sensu
nie ja tu jestem od robienia filmow kolego , ale jako odbiorca moge wyrazic swoje zdanie :) ,
ciesze sie ze nie tylko mnie sie nie podobał , wkurzające jest to właśnie , ze ktoś robi gniota ... żeby tylko jak najwięcej zarobić , efekty specjalne mieli bardzo dobre , dobre możliwości , pomysł lipny . Byłem zaskoczony jak powiedział Gwen na 2 randce że jest spidermanem , zszokowany jak zdjął maske przy jej ojcu ... a juz powaliło mnie jak mu obiecał na łożu śmierci że zostawi jego córke zeby kilka dni pozniej złamać obietnice...
Czyli dałeś radę obejrzeć cały a mimo to dałeś 1 szkoda. Pozdro na kacu nie oceniam filmów
film ma dużo bzdur, 17 latka która oprowadza uczniów po labolatorium , tworząca antidotum. Przewidywalny jak cholera, naciągana fabuła. Film nie powinien powstać, to jest wykorzystywanie znanego tytułu. Oh oni już nie mają pomysłow na filmy
Gdy pokazał swoje oblicze, to odechciało mi się oglądać. Pierwsza trylogia to płaczliwy Peter Parker, ale jakoś dramatyzmu nie miał tyle i le jest tutaj. Gdy będzie się bić z Michaelem Morbiusem, to polecam do jego roli Roberta Pattinsona. Dramat pełną parą.
ciesze sie ze nie tylko mnie sie nie podobał , wkurzające jest to właśnie , ze ktoś robi gniota ... żeby tylko jak najwięcej zarobić , efekty specjalne mieli bardzo dobre , dobre możliwości , pomysł lipny . Byłem zaskoczony jak powiedział Gwen na 2 randce że jest spidermanem , zszokowany jak zdjął maske przy jej ojcu ... a juz powaliło mnie jak mu obiecał na łożu śmierci że zostawi jego córke zeby kilka dni pozniej złamać obietnice...