Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161506
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

masakra.. przecież ten film niema prawie nic wspólnego z komiksem ... bajką ... to nie jest spider-
man ... to jest film sci-fi o zabarwieniu spider-mana... gwen blondynka ... piter nie cykajacy fotek ?
tylko raz?connors zły , przeciez on po przemianie nie wiedzial co robil , budzil sie itd... obietnica
złożona kolesiowi gdy konał jest złamana kilka dni później , muzyka tez super... w scenie gdy
Gwen chowa sie w szafce i jaszczur idzie słychac pianino... sobie myśle skad tam pianino... ale
taki byl podkład ... tak samo jak leci na pajenczynie na koniec... slychac smigłowiec , bez sensu

ocenił(a) film na 2
mateuszekkkkk

zgadzam sie kompletna kaszana moja ocena tp 2

ocenił(a) film na 9
mateuszekkkkk

1 to zrób swój film mądralo i sobie go oceń na mniej niż 0

ocenił(a) film na 1
rocy2802

nie ja tu jestem od robienia filmow kolego , ale jako odbiorca moge wyrazic swoje zdanie :) ,

ciesze sie ze nie tylko mnie sie nie podobał , wkurzające jest to właśnie , ze ktoś robi gniota ... żeby tylko jak najwięcej zarobić , efekty specjalne mieli bardzo dobre , dobre możliwości , pomysł lipny . Byłem zaskoczony jak powiedział Gwen na 2 randce że jest spidermanem , zszokowany jak zdjął maske przy jej ojcu ... a juz powaliło mnie jak mu obiecał na łożu śmierci że zostawi jego córke zeby kilka dni pozniej złamać obietnice...

ocenił(a) film na 9
mateuszekkkkk

Czyli dałeś radę obejrzeć cały a mimo to dałeś 1 szkoda. Pozdro na kacu nie oceniam filmów

ocenił(a) film na 5
mateuszekkkkk

film ma dużo bzdur, 17 latka która oprowadza uczniów po labolatorium , tworząca antidotum. Przewidywalny jak cholera, naciągana fabuła. Film nie powinien powstać, to jest wykorzystywanie znanego tytułu. Oh oni już nie mają pomysłow na filmy

ocenił(a) film na 5
Kubyra

To produkt spidermenopodobny, target <16 lat.

mateuszekkkkk

Gdy pokazał swoje oblicze, to odechciało mi się oglądać. Pierwsza trylogia to płaczliwy Peter Parker, ale jakoś dramatyzmu nie miał tyle i le jest tutaj. Gdy będzie się bić z Michaelem Morbiusem, to polecam do jego roli Roberta Pattinsona. Dramat pełną parą.

mateuszekkkkk

O ile kojarzę to Gwen Stacy była blondynką i została zamordowana przez Zielonego Goblina

ocenił(a) film na 1
borsuk96

ciesze sie ze nie tylko mnie sie nie podobał , wkurzające jest to właśnie , ze ktoś robi gniota ... żeby tylko jak najwięcej zarobić , efekty specjalne mieli bardzo dobre , dobre możliwości , pomysł lipny . Byłem zaskoczony jak powiedział Gwen na 2 randce że jest spidermanem , zszokowany jak zdjął maske przy jej ojcu ... a juz powaliło mnie jak mu obiecał na łożu śmierci że zostawi jego córke zeby kilka dni pozniej złamać obietnice...

ocenił(a) film na 1
mateuszekkkkk

aaa i moje ocena to1 , bo uważam to za kompletne nieporozumienie , prócz stroju niema tam praktycznie nic ze spidermana