Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161504
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

smiech na sali

ocenił(a) film na 5

dlugo zbieralam sie aby obejrzec ten film balam sie tego co moge tam zobaczyc i ........ chcialam sobie strzelic w glowe po wszystkim. Bardziej tragicznie dobranego aktora nie widzialam gosciu wogole nie nadaje sie do tej roli wogole patrzac na niego mam wrazenie ze wzieli go z disney channel . Sam film rowniez mnie nie zachwycil jak by go ogladac bod katem efektow to tez sie zawiodlam poprzednie czesci byly duzo lepsze i bardziej wciagajace

sarax100

dla wlasnego dobra oraz dobra innych userow skasuj konto,zlotko.

ocenił(a) film na 5
aew4334555

Zlociutki mam prawo do wlasnego zdania a jesli tobie sie to nie podoba to może ty powinieneś usunąć swój profil. Pozdrawiam

sarax100

Moim zdaniem parker był lepszy niż Tobey Maguire tzn. bardziej zagubiony. Poza tym uroku filmowi dodawała Emma Stone http://www.youtube.com/watch?v=x9MvUdR6j3w :-P

ocenił(a) film na 5
borsuk96

A tak emma swietnie zagrala ale mimo wszystko nie jestem przekonana do nowego spider mana :)

sarax100

Czemu? Mi się wydawał bardziej ludzki. Zwłaszcza jak Pete nie przyszedł na pogrzeb bo dał słowo jej ojcu, ale pewnie to moje subiektywne zdanie bo mój brat złożył przysięgę Hipokratesa a i ja nie łamię danego słowa choć w przypadku jednej baby czuję się jakbym miał kowadło u szyi :-/

ocenił(a) film na 5
borsuk96

hehehehe . Jetem fanka filmow Marvela i cala seria spider mana ktora widzialam , mam namysli z Tobeyem uwielbiam ja moze wlasnie dla tego tak ciezko jest mi sie przekonac do innego aktora jestem otwarta na rozne sugestie ale chyba nie tym razem :)

ocenił(a) film na 10
borsuk96

No właśnie bardziej zagubiony i gamoniem, jest Tobey.
Andrew jest wyluzowanym nastolatkiem i buntownikiem.

sarax100

sarax w zupełnosci sie z toba zgadzam... kontynuacja z maguirem była o wiele lepsza...