Kto jest zawiedziony razem ze mną, że w czwartej części zobaczymy Morbiusa??
Odpowiadajcie, nie klnijcie!
ja jestem troche zawiedzony poniewaz myslalem ze bedzie carenge i venom wtedy bylo by fajnie i zeby hary jeszce byl by razem walczyli
Naruto6hokage:
- Przecież to już by:
- po pierwsze:
- była przesada,
- po drugie:
- za duży budżet filmu
Morbius jest fajny, ale wszystko zależy od tego jak rozwiąże się akcja filmu. Gdyby pojawiła się kobieta-kot to byłby szczyt ekscytacji. Nie moge się też doczekać aż twórcy wykorzystają moment śmierci Mary tak jak to miało miejsce w serialu (to byłoby ciekawe urozmaicenie).
http://farm2.static.flickr.com/1158/753986497_ce2e439af7.jpg
taki Morbius mógł by być
MOTTO FILMU Z MORBIUSEM:
- Chcę osocza!!
www.spiderman-book.blog.onet.pl - spoko opowiadania mojego kumpla :)
Wolałbym Jaszczura, ale on i tak chyba będzie, bo być musi! Skoro Connors był w 3. i 2. części to powinien w końcu stać się Jaszczurem ;P, tak czy siak Morbius nie jest zły.
Wciąż czekam na jakieś bardziej oficjalne potwierdzenie Morbiusa, bo akurat chęci Raimiego nie robią na mnie wrażenia. Liczę jeszcze, że ten pomysł się nie przyjmie i Sam będzie musiał wybrać innego przeciwnika.
Jak na komiksową serię, to 5 części i tak jest niezłym sukcesem, dlatego wydaję mi się, że wiele więcej części nie zdołają już nakręcić.
Wykorzystanie Morbiusa na jeden z tych filmów uważam obecnie za marnowanie szansy jaką dostali twórcy.
Morbiusa jestem w stanie przełknąć, jeżeli twórcy widzą go jako kogoś, kto będzie w stanie nawiązać równorzędną walkę z sześcioręcznym Peterem. Byłaby to ryzykowna decyzja, ale ciekawa i dająca wiele nadziei. :)
Morbius jest całkiem w porządku. W tej sytuacji mam również nadzieję, na pojawienie sie Blade'a. To byłoby coś naprawdę interesującego!
BLade89 :
Taaak! Od razu jeszcze by tam dokopać Ridge'a Forrester'a z ,,Mody na sukces''. Nie przesadzasz trochę? Jeszcze A. Żmijewski by się przydał. Za duży wątek akcji, a gdyby stało się tak jak mówisz wersja reżyserska trwała by około 5 godzin, a kinowa(zmontowana) 4 ;/
Walka z Morbiusem powinna odbywać się kiedy Peter będzie miał już 6 łap! Według mnie to mogło by odciągnąć uwagę ( jeśli będzie kiepski Morbius) od kiepskiego Morbiusa.
Mi się osobiście nie podoba wizja 6 rękiego Petera... wolałbym Blade'a, ale wszystko w rękach twórców. ;)
morbius, connor, kobieta kot czy tudzież wymieniony blade - bylo by pieknie, niczym z kart komiksu badz serialu... tyle ze zbyt wiele jak na jeden film... no ale maja ponoc powstac dwa jednoczesnie co daje naprawde kupe czasu i mozliwosci... bez zawijasow i gmatfania fabuly jak to bylo w przypadku spidera3 gdzie venom w ogole nie powinien sie pojawiac...
pierwsza czesc- bardzo dobra - jeden wrog
druga- swietna - jeden wrog
trzecia - sredniawa - trzech wrogow
morbius, lizard, kociak , moze blade(ale raczej nie ma szans), rozłożone na dwa filmy... - moze byc niezle, jestem za :)
carnage, venom, lizard - kicha, nie widze tego, zwykla sieczka, rozpierducha, żadnej glebii, noo moze po za rozterkami brocka ale to stanowczo za malo..
marzy mi sie jakis mistycyzm (nawiązując do morbiusa) niczym z pierwszych kilku dziesieciu minut batman begins, the dark knight uważam za o wiele gorszy...
swoja droga szkoda ze marvel nie ma praw do filmowego spider-mana, mozna by go wtedy wplatac w nadchodzacych wielkimi krokami avengersow.
A JA oglądałem na UTube zwiastun "czwórki" w którym jest ukazany Carnage. (W tej roli podobno Jim Carrey!!!!!!!!) HobGoblin i Jaszczur choć tego ostatniego na zwiastunie nie było. Wpiszcie Sobie Spider-Man 4, nie wiem tylko czy ten Zwiastun ukazuje prawdę ;].
Jakbyś się przyjrzał lepiej to byś zobaczył że Carnage to Venom wycięty z spidera 3, tylko przerobiony na czerwono,a wstawka z Jaszczurką jest z Parku Juraiskiego, nie wspomnę już że nawet znalazł się tam mutant z Rezident Evil 1.Ktoś poprostu pozlepiał kawałki z innych filmów, bo chciał pokazać co mogło by być w 4 części spidera.Takie fanowskie filmiki, których na you tube jest pełno.