Niesamowity Spider-Man

The Amazing Spider-Man
2012
6,7 162 tys. ocen
6,7 10 1 161501
6,4 44 krytyków
Niesamowity Spider-Man
powrót do forum filmu Niesamowity Spider-Man

Kto jest zawiedziony razem ze mną, że w czwartej części zobaczymy Morbiusa??

Odpowiadajcie, nie klnijcie!

Krytyk_4

ja jestem troche zawiedzony poniewaz myslalem ze bedzie carenge i venom wtedy bylo by fajnie i zeby hary jeszce byl by razem walczyli

Naruto6hokage

Naruto6hokage:

- Przecież to już by:
- po pierwsze:
- była przesada,
- po drugie:
- za duży budżet filmu

Krytyk_4

Morbius jest fajny, ale wszystko zależy od tego jak rozwiąże się akcja filmu. Gdyby pojawiła się kobieta-kot to byłby szczyt ekscytacji. Nie moge się też doczekać aż twórcy wykorzystają moment śmierci Mary tak jak to miało miejsce w serialu (to byłoby ciekawe urozmaicenie).

miguel_de_la_jatsurion

http://farm2.static.flickr.com/1158/753986497_ce2e439af7.jpg

taki Morbius mógł by być

MOTTO FILMU Z MORBIUSEM:

- Chcę osocza!!

www.spiderman-book.blog.onet.pl - spoko opowiadania mojego kumpla :)

ocenił(a) film na 8
Krytyk_4

Wolałbym Jaszczura, ale on i tak chyba będzie, bo być musi! Skoro Connors był w 3. i 2. części to powinien w końcu stać się Jaszczurem ;P, tak czy siak Morbius nie jest zły.

ocenił(a) film na 8
Krytyk_4

Wciąż czekam na jakieś bardziej oficjalne potwierdzenie Morbiusa, bo akurat chęci Raimiego nie robią na mnie wrażenia. Liczę jeszcze, że ten pomysł się nie przyjmie i Sam będzie musiał wybrać innego przeciwnika.

Jak na komiksową serię, to 5 części i tak jest niezłym sukcesem, dlatego wydaję mi się, że wiele więcej części nie zdołają już nakręcić.
Wykorzystanie Morbiusa na jeden z tych filmów uważam obecnie za marnowanie szansy jaką dostali twórcy.

Morbiusa jestem w stanie przełknąć, jeżeli twórcy widzą go jako kogoś, kto będzie w stanie nawiązać równorzędną walkę z sześcioręcznym Peterem. Byłaby to ryzykowna decyzja, ale ciekawa i dająca wiele nadziei. :)

Khaosth

Morbius jest całkiem w porządku. W tej sytuacji mam również nadzieję, na pojawienie sie Blade'a. To byłoby coś naprawdę interesującego!

Blade89

BLade89 :

Taaak! Od razu jeszcze by tam dokopać Ridge'a Forrester'a z ,,Mody na sukces''. Nie przesadzasz trochę? Jeszcze A. Żmijewski by się przydał. Za duży wątek akcji, a gdyby stało się tak jak mówisz wersja reżyserska trwała by około 5 godzin, a kinowa(zmontowana) 4 ;/

Walka z Morbiusem powinna odbywać się kiedy Peter będzie miał już 6 łap! Według mnie to mogło by odciągnąć uwagę ( jeśli będzie kiepski Morbius) od kiepskiego Morbiusa.

Krytyk_4

Mi się osobiście nie podoba wizja 6 rękiego Petera... wolałbym Blade'a, ale wszystko w rękach twórców. ;)

użytkownik usunięty
Blade89

morbius, connor, kobieta kot czy tudzież wymieniony blade - bylo by pieknie, niczym z kart komiksu badz serialu... tyle ze zbyt wiele jak na jeden film... no ale maja ponoc powstac dwa jednoczesnie co daje naprawde kupe czasu i mozliwosci... bez zawijasow i gmatfania fabuly jak to bylo w przypadku spidera3 gdzie venom w ogole nie powinien sie pojawiac...

pierwsza czesc- bardzo dobra - jeden wrog
druga- swietna - jeden wrog
trzecia - sredniawa - trzech wrogow

morbius, lizard, kociak , moze blade(ale raczej nie ma szans), rozłożone na dwa filmy... - moze byc niezle, jestem za :)

carnage, venom, lizard - kicha, nie widze tego, zwykla sieczka, rozpierducha, żadnej glebii, noo moze po za rozterkami brocka ale to stanowczo za malo..

marzy mi sie jakis mistycyzm (nawiązując do morbiusa) niczym z pierwszych kilku dziesieciu minut batman begins, the dark knight uważam za o wiele gorszy...

swoja droga szkoda ze marvel nie ma praw do filmowego spider-mana, mozna by go wtedy wplatac w nadchodzacych wielkimi krokami avengersow.

A JA oglądałem na UTube zwiastun "czwórki" w którym jest ukazany Carnage. (W tej roli podobno Jim Carrey!!!!!!!!) HobGoblin i Jaszczur choć tego ostatniego na zwiastunie nie było. Wpiszcie Sobie Spider-Man 4, nie wiem tylko czy ten Zwiastun ukazuje prawdę ;].

użytkownik usunięty
Senshin

tiaa...

Senshin

Jakbyś się przyjrzał lepiej to byś zobaczył że Carnage to Venom wycięty z spidera 3, tylko przerobiony na czerwono,a wstawka z Jaszczurką jest z Parku Juraiskiego, nie wspomnę już że nawet znalazł się tam mutant z Rezident Evil 1.Ktoś poprostu pozlepiał kawałki z innych filmów, bo chciał pokazać co mogło by być w 4 części spidera.Takie fanowskie filmiki, których na you tube jest pełno.