PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10000569}

Niewybaczalne

The Unforgivable
2021
6,8 28 tys. ocen
6,8 10 1 27601
5,3 23 krytyków
Niewybaczalne
powrót do forum filmu Niewybaczalne

..dałaby radę strzelić z shotguna? Czy w ogóle mogłaby strzelić do człowieka? Podobnych nonsensów więcej w tym filmie. Strata czasu.

ocenił(a) film na 8
yozi_71

Hehe :D Twoja opinia nie dość że głupkowata, to wręcz szkodliwa. Większej głupoty w życiu nie słyszałem.

Czy 5 letnie dziecko jest wstanie zabić? Tak. Koniec tematu.

Twoja opinia nie ma jakiegokolwiek sensu, ani logiki. Wystarczy wejść na youtube i zobaczyć jak ojcowie uczą dzieci strzelać oraz samej jej obsługi.

Czy dziecko w chwili negatywnych emocji, byłoby wstanie chwycić za broń i strzelić? No kurczę wiadomo że tak. Już nie takie rzeczy na naszym świecie się działy.

Wyjdź z jaskini i przestań zaśmiecać forum swoimi durnymi komentarzami. Twoja ocena filmu, jak i wypowiedz nie świadczą o tobie dobrze. Dlatego dam ci dobrą radę usuń to bo robisz z siebie pośmiewisko.
Tyle z mojej strony.

ocenił(a) film na 8
kaze_w

W punkt!

ocenił(a) film na 9
yozi_71

To była strzelba, a nie shotgun. I tak. Może. Z każdej broni.

ocenił(a) film na 8
yozi_71

Strzelba może stanowić dla pięciolatka wyłącznie problem przy jej nabijaniu. Gdy jest nabita, wystarczy byle podparcie (w filmie była to zdaje się balustrada od schodów), by dzieciak sobie bez problemu poradził

ocenił(a) film na 5
TakaSeJa

Sama nie wiem... Mnie jest ciężko strzelać że strzelby na strzelnicy (silny odrzut, ciężka broń - więc nie wiem jak dzieciak to udźwignąl i jeszcze wycelowal..

ocenił(a) film na 8
lcasei

Strzelba waży ok 3-5 kg, więc wagowo nie jest wielkim wyzwaniem dla pięciolatka (tym bardziej dzieciaka w stresie, który też mu dodaje adrenaliny). Strzelby są używane do mniejszych odległości, dlatego nie trzeba też z nich jakoś specjalnie mierzyć, czy celować. Sama w wieku 4 lat strzelałam z ojcem ze strzelby i łamanej wiatrówki do puszek i butelek, opierając broń na pniach, konarach czy ramieniu ojca. Gdy miałam 6 lat upolowałam swojego pierwszego i ostatniego w życiu - bażanta (strzelanie do zwierząt okazało się już dla mnie dużo mniej zabawne niż do przedmiotów czy tarczy). Zatem jestem żywym przykładem na to, że broń w ręku dziecka tak samo dobrze może trafić w cel, jak w rękach osoby dorosłej

ocenił(a) film na 8
lcasei

Jeszcze tylko dodam, że samego filmu już za dobrze nie pamiętam, zatem odnoszę się wyłącznie do możliwości dziecka i broni, a nie do samej fabuły i dzieciaka w filmie