PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595010}

Niezniszczalni 2

The Expendables 2
2012
6,9 125 tys. ocen
6,9 10 1 124527
6,6 42 krytyków
Niezniszczalni 2
powrót do forum filmu Niezniszczalni 2

Jet Li!!!

ocenił(a) film na 10

Mam pytanie wiadomo już w końcu czy Jet Li ginie czy jak?
Bo jak ginie to lipa będzie film bez niego,bo w 1 fajnie zagrał.

ocenił(a) film na 10
elosidzej

Nie wiadomo. Najprawdopodobniej ginie, ponieważ raz, że Stallone musi mieć powód do zemsty, dwa, że oficjalnie mówiono o małej roli Jeta, a trzy, że Jet nie chciał zagrać w Ex2. Skoro nie chciał i dał się namówić na mały udział, to chyba zginie.
Dla mnie też lipa, bo to jeden z moich ulubionych aktorów (i ulubiony z ekipy Ex). No ale cóż, dobrze, że w ogóle Stallone'owi udało się go namówić (ponoć jechał za nim do Chin). Jeśli Jet zginie to mam nadzieję, że w porządnym pojedynku z Van Dammem.

ocenił(a) film na 10
Dentarg

No tez te wiadomości słyszałem i tez jest z moich ulubionych :) a co do walki to van dam najbardziej pasuje albo Scottem,ale chociaż nie wiem czy któryś dal by mu rade.Pożyjemy zobaczymy :)

ocenił(a) film na 10
elosidzej

Z tego co wiem to Jet Li ma pojawić się w akcji finałowej więc jeżeli zginie to pod koniec filmu. Powodem do zemsty będzie natomiast to że Van Damme zabije na 95% Hemswortha.

madmax707

Za Hemsworthem akurat nikt płakał nie będzie :) Ale powód do zemsty zawsze dobry

użytkownik usunięty
Gh0st

ciekawe czy stallone zrobi trójkę, słyszałem, że tak ale czy to pewne?

ocenił(a) film na 10

stallone planował trylogie i planuje do trójki banderasa, snapesa, cage i seagal ściągnąc. banderas dostał zaproszenie do 2 i chciał zagrać ale czasu nie miał po kontrakty więc obiecał stallone zagraćw 3 jeśli nakręci. seagal gadał ze stallone i sam zaproponował mu że zagra oraz scenariusz, fabułe i miejsce kręcenia

Expendable91

A to nie było tak, że Stallone zaproponował Stevenowi rolę w N2, ale ten się nie zgodził ze względu na Van Damme'a?

ocenił(a) film na 10

No pewnie, że pewne ;-)

ocenił(a) film na 10
madmax707

z tego co ja czytałem to jet li ma siępojawić na początku filmu podczas pierwszej misji. albo zginie albo odejdzie z drużyny

użytkownik usunięty
Expendable91

ja w trójce oczywiście Snipesnajlepeij jako boss podatkowy, a do tego Gibson, Cage i Travolta

ocenił(a) film na 8

Jak już ktoś ma zginąć to ginie Tool (Mickey Rourke) była o tym mowa i właśnie dlatego Stallone będzie się mścił i córka Toola a Jet Li nie da się się zrobić w bambuko i wykorkować. Jak już wspominał w pierwszej części potrzebuje więcej kasy bo ma rodzinę xd.

ocenił(a) film na 10
Satou_Kain

Hehehee dokładnie potrzebuje więcej kasy,to było dobre:)
On jest za dobry żeby zginąć

ocenił(a) film na 10
Satou_Kain

poczytaj se newsy za nim zaczniesz pierdoły wypisywać. ten motyw z córką toola to był pierwszy pomysł ale go zmieniono. jet li nie miał zagrać ale stallone go namówił i zagra na początku gdzie zginie i będzie mszczony, tak samo hemsworth zginnie. co do rourke to zrezygnował z roli dla innego filmu - seve psychopats - z którego też zrezygnował. jest jedynei nadzieja że rourke ma cameo bo był widziany ze sly w nowym orleanie w trakcie zdjęć. są dwie wersje co do jet li: ginie w czasie akcji albo po prostu odmawia brania w udzialu w kolejnej misji. hemsworth dostanie ryja obitego bo mówił to sam w wywizdzie i na zdjęciach widziano

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To że Jeta Li było namawiać to wiem,bo nie chciał zbytnio zagrać w 2,miał go zastąpić Donnie Yen,ale nie dostali odpowiedzi.Więc Jet Zagra ale tylko chwile,a czy zginie czy odmówi dalszej misji to się okaże w filmie :)

ocenił(a) film na 10
elosidzej

szkoda że donnie yenn nie zagrał bo go bardzo lubie

ocenił(a) film na 10
Expendable91

No spoko też daje rade :)

elosidzej

z tego co widać po spocie i trailerach to jet daje rade

ocenił(a) film na 10
VanDammeNet

Wiem,to chyba nie zginie tylko odmówi misji,tak mi sie zdaje.

elosidzej

ja gdzieś czytałem że jet li podobno odejdzie z grupy, jeśli to prawda to mógłby dać jakąś łzawą gatke jak rourke w pierszej części

ocenił(a) film na 10
VanDammeNet

Jet chyba zginie , niestety ale miejmy nadzieję ,że nie bo za nim będą płakać a jak by Hemsfot zginą to by nikt za nim nie płakał!

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Jet Li jest moim ulubionym aktorem tak samo jak Stallone ale wole Jeta . Nie chce zeby zgina

ocenił(a) film na 10
karcia6666

też wole jet,stahman niech zginie a jet go pomści ooo :) to by było dobre :P

ocenił(a) film na 10
elosidzej

Masz racje Jet nie zasłużył na śmierć!

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Niech zginie Crews bo on się z niego śmiał ,że jest mały.

ocenił(a) film na 10
karcia6666

Hehe czterech i pół pamiętam to z 1 :)

elosidzej

Nie ginie jet tylko ginie rourke czyli tool

ocenił(a) film na 10
karaskiew

I dobrze.

ocenił(a) film na 10
karaskiew

według informacji ma zginąć hemsworth oraz jet li na 50% ponieważ on nie chciał zagrać na początku w ogóle ale dał się namówić i pojawił się pare dni na planie więc nie wiadomo czy zginie czy po prostu odejdzie z grupy z prywatnych powodów. co do rourke czyli postaci toola to rourke nie zagra w filmie, najwyżej ma jakieś cameo ale to jest tajemnicą. wystarczy śledzić newsy oraz oficjalne strony ;) pozdro

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Najbardziej prawdopodobne jest to że zginie Hemsworth. A może faktycznie jest okryte wielką tajemnica to że Rourke zagrał mały epizod. Przy dzisiejszej technice komputerowej zeskanowali jego twarz za zgoda oczywiście i scenę odegra jakiś aktor czy statysta z komputerowa twarzą Rourke.

ocenił(a) film na 10
madmax707

co do rourke to powiem to co ja czytalem a mianowicie ze dzienikarze widzieli rourke jak gada ze sly na planie filmowym w nowym orleanie. fajnie jakby van damme obcial hemsworthowi leb :D albo chociaz podczas ciecia klaty polaly sie litry krwi (na zdjeciach widac hemswortha z pocieta klata: http://4.bp.blogspot.com/-XFUijl8RyVo/T4syGPj3MDI/AAAAAAAAAPU/jq5_AVYvvfs/s1600/ 7.jpg )

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Rourke wcale nie musiał pojawiać się na planie w Bułgarii. Scenę jego potyczki z Van Damme mogli spokojnie nagrać w Nowym Orleanie. A poza tym to puki co nikt nie potwierdził dokładnie że jeden z Niezniszczalnych zabity został podczas akcji w Bułgarii. Mógł zginąć właśnie w Nowym Orleanie. Jednak ja obstawiam przy swoim i nadal twierdze że zginie Hemsworth bo widzimy go na trailerze i jak do tej pory na 3 spotach TV tylko w dwóch scenach czyli w dżungli i w barze. Zobaczymy czy będzie go więcej w 2 trailerze. Choć z drugiej strony to Jeta Li jest tak samo mało no ale o nim wiadomo że pokaże się w drugiej części filmu przypuszczalnie w finale dopiero.

ocenił(a) film na 10
madmax707

no przeciez mowie po raz ktorys ze wiadomona 100% ze hemsworth zginie, van damme potnie go jak prosiaka;)

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Gratuluję hartu ducha i nerwów ze stali, Expendable91 ;-D

ocenił(a) film na 10
Expendable91

Expendable91, gratuluję Ci hartu ducha, nerwów ze stali i stoickiego spokoju w związku z wypisywaniem tych samych bądź podobnych komentarzy. Mnie znudziło by odpowiadanie po raz któryś na to samo pytanie ;-p

ocenił(a) film na 10
karoman4

ale niech sie nie pytaja czemu stevena nie ma lepiej... ;p

ocenił(a) film na 10
Expendable91

To byłoby przegięcie ;-)

madmax707

http://www.expendablespremiere.com/ oraz http://expendables-2.blogspot.com/