Nie chce mi się przeszukiwać tych 500 postów w poszukiwaniu odp., więc napisze nowy.
Czemu Adkins nie jest wymieniany w trailerach i niema ani jego twarzy ani nazwiska na plakatach grupowych?
dobre pytanie, może dlatego że "nie jest tak znany", według mnie powinien być skoro austin i rourke byli w 1 części to on powinien być na plakatach w drugiej bo zapewne ma większą role niż rourke i austin
wiem że rourke jest znany i bardzo dobry aktor jest który ma bardzo dobre filmy na koncie. chodziło mi oto że jego rola w expendables1 nie była aż tak duża a mimo to był na plakacie. tak samo willis miał cameo w expendables1 a mimo to jest na plakacie w ex1
O ile Austin i Rourke są jeszcze znani, tak ta skośnooka laska ( nawet nie pamiętam kto to) jest wogóle nieznana, a jest na plakatach niektórych.
Expendable myślałem, że moze dlatego, ze to on ginie na samym początku, bo niby Rourke ma nie grać, ale wątpie żeby to jego mieli z tego powodu uśmiercić.
rourke miał zagrać większą role w ex2 ale odmówił ze względu na film seven psychopats, jednak z seven psychopats też zrezygnował ponieważ nieźle z reżyserem się pokłócili. mimo że rourke nie jest na plakatach ani w czołówce to jest szansa, a raczej plotka że sceny z rourke kręcone były w nowym orleanie, ponieważ dzienikarze widzieli rourke jak gada ze stallone w nowym orleanie dzień przed tym nim zaczeli tam kręcić zdjęcia. zdjęcia w nowym orleanie trwały w sumie tydzień, tak samo jak zdjęcia w hong kongu z jet li. od siebie dodam że mam nadzieje chociaż na jakiś epizod rourke bo go bardzo lubie ;)
co do adkinsa to on gra role ważną, większą role drugoplanową, gra czarny charakter czyli prawą ręke van damme. adkins ma walke ze stathamem, będzie się działo ;)
@ari92: my tutaj na forum temu trollowi szympansowi dangerisowi/komandorfoce i jemu podobnym nie odpowiadamy więc go ignoruj jak reszta użytkowników, tutaj pare tematów na jego temat, po prostu mu nie odpisuj, pozdrawiam
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/APEL+PRZECIWK O+SZYMPANSOWI+%21%21%21,1932115
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/Dangeris+szym pansie%21%21%21%21+jeste%C5%9B+%C5%BCa%C5%82osny%21%21%21%21+spadaj+z+forum%21%2 1%21%21%21+jeszcze+troche+i,1925045
http://www.filmweb.pl/film/Niezniszczalni+2-2012-595010/discussion/komandorfoka+ -+sam+jeste%C5%9B+prymitywem%2C+za%C5%82o%C5%BCy%C5%82e%C5%9B+temat+%22prymitywn ego%22+kina+2+dni+temu+i+to+2+razy,1927710
Może być też tak że Adkins jest twarzą jakieś firmy - reklamuje coś i ma zastrzeżone w kontrakcie że jego wizerunek nie może być promowany pod innym szyldem do tego stopnia co pozostałych aktorów. W przypadku Niezniszczalnych 2 pojawił się na pojedynczym plakacie ale może to być tylko marginalny procent reklam. Jest też możliwość że Adkins za dużo zażyczył sobie za udział w kampania reklamowej - bilbordy plakaty itp. Prawdopodobnie producenci zapłacili mu za udział w filmie i jest ok. Ale zdaje się że za plakaty itd są rozpisywane osobne kontrakty może chciał więcej kasy i tyle. Najlepszym przykładem jest okładka na stronie gdzie na plakacie jest tylko Stallone, Willis i Arnold.