PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=663958}

Niezniszczalni 3

The Expendables 3
2014
6,5 74 tys. ocen
6,5 10 1 73841
5,1 36 krytyków
Niezniszczalni 3
powrót do forum filmu Niezniszczalni 3

i byłoby mistrzostwo świata jeżeli chodzi o plejade gwiazd w obsadzie i tak jest ale szkoda że tych dwóch nie będzie.

ocenił(a) film na 6
Bastula_Dg

Steven Seagal Lat 90 = Doskonałe kino rozrywkowe nasycone dynamiczną i ostrą akcją !!! : http://www.youtube.com/watch?v=jtE0ToLeQ70

użytkownik usunięty
bradock

Steven Seagal Lat 00 = katastrofalne kino udające rozrywkowe nasycone nudną i słabą akcją!!!

ocenił(a) film na 6

Nie wydaje ci że przesadzasz z tym tropieniem i zwalczaniem Seagalowców ? Ze trochę stało się u ciebie to nawykiem ? To co napisałem o nim to prawda bo takie filmy on miewał w latach 90 ,zresztą inni też .Do każdego twardziela ten mój opis pasuje .

użytkownik usunięty
bradock

To ty jesteś seagalowcem?
Ty napisałeś o latach 90, a ja o latach obecnych. Jego kariera nadal trwa, nie skończyła się w roku 1999. To co napisałem to także prawda. :)
Skoro przesadzam, to czy ty też nie przesadzasz z tym wiecznym pisaniem o jego wspaniałych filmach? Ile razy można to samo pisać. Jakby to nie widział. Specjalnie właśnie w taki sposób Tobie odpisałem.

ocenił(a) film na 6

Ok ,Rozumiem .W sumie Seagal mi bardzo mocno kojarzy się z Złotą Erą Kaset VHS i Wspaniałym Kinem Sensacyjnym jakie wtedy kręcono i w jakim on brał udział .Sentyment jest u mnie bardzo mocny .Natomiast do jego nowszych produkcji mnie już nie ciągnie ,nie te czasy ,nie ten klimat ,nie ten styl kręcenia filmów co w latach 90 ,Steven zmęczony życiem itp Dlatego nie zabardzo mi to odpowiada .Ale masz racje ,ostatnio zbyt dużo czasu poświecam Stevenowi i jego filmom .Dobra ,zmykam na forum Van Damma popisać z moim kolegą Aza .xD .

bradock

na seagala ich nie stac

ocenił(a) film na 7
Bastula_Dg

może w "czwórce" się pojawią, ale to znowu tylko spekulacje

Shockwave_91

O ile powstanie 4 część w co wątpie.

użytkownik usunięty
Shockwave_91

Jak trójka zgarnie 300 + to i może czwórka powstać aby uzupełnić obsadę o Seagala oraz ewentualnie Chana , Cage'a .
Willis nie bo za bardzo pazerny

Bastula_Dg

seagal rzadzi!! film bedzie klapa bez niego

ocenił(a) film na 6
damianho15

Ja słyszałem kiedyś inne powiedzenie : ,,Ręka nad kołyską rządzi światem ,, !!! : http://www.youtube.com/watch?v=wjtfG8r14Uk

damianho15

Klapa? to ciekawe że w poprzednich częściach też go nie było i filmy były świetne i teraz tez tak będzie

predator118

bez przesady 1 szalu nie robila

damianho15

szał zrobiła 1 częśc :) dlatego zdecydowali o części drugiej :)

predator118

nie dlatego tylko do kasy

damianho15

wszystko na tym chorym świecie robi sie dla kasy to jst wiadome nie od dzisiaj .

ocenił(a) film na 10
Bastula_Dg

Dziwi mnie ta widomośc... Miał przecież grac Jackie Chan... bo Steven, wiadomo, On powinien był grac nawet w dwu poprzednich częściach-nie miałabym nic przeciw ale Jackie? Sylvester Stallone poprosił Go sam by zagrał w tym filmie...a tu okazuje się, że ma Go nie być... szkoda

ocenił(a) film na 6
LovelloBlum44

No szkoda .Widocznie dopadł go Syndrom Seagalowski x D .

ocenił(a) film na 10
bradock

Bradock a czy wiesz może co "tak na prawdę" wyszło, że Jackie nie będzie grał? Pisze o tym gdzieś, a może sam Jackie się wypowiadał? Dobrze, że chociaż (na pocieszkę) Jet nie zrezygnował :-) może tym razem Mr. Stallone przyznał Mu dłuższą rolę niż miał w 2 części...

ocenił(a) film na 6
LovelloBlum44

Pierwotnie było tak że Jackie miał grać w ,,Niezniszczalnych 3 ,, ,podobno Sylwek rozmawiał z nim i Jackie się wstepnie zgodził .Ale potem się okazało że nie zagra .Jackie mówił w wywiadzie że nie zagra w tym filmie bo jest zbyt dużo aktorów .I tyle tylko wiem z oficjalnych wiadomości .Chetnie bym poznał szczegóły czemu nie zagrał ,Jackie ,podobnie jak Seagal .To mogło być by nawet ciekawe .....

ocenił(a) film na 6
LovelloBlum44

Tak se pomyślałem teraz i już chyba wiem czemu Jackie został stracony : Po prostu producenci ,,Niezniszczalnych 3 ,, chcieli mieć jak najwiekszą obsadę ,oprócz starej gwardi doszli : Gibson ,Ford ,Snipes ,Banderas ,Davi itp Każdemu należał się jakiś czas na ekranie i wiadamo że Jackie napewno dostał by mniej ,pewnie to mu nie odpowiadało i zrezygnował ale nie przystał na ich warunki .

ocenił(a) film na 8
bradock

Jackie mówił przecież , że che jedynie więcej niż dwie sceny, ale jak widać mu tego poskąpili. Film będzie trwał pewnie koło 90 minut, wiec jakby chcieli to by mu to dali.

ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

Niby tak ,ale zobacz jaka tam jest olbrzymia obsada : Oprócz tych aktorów co wymieniłem dochodzą jeszcze Lutz ,Ronda ,Grammer i jeszcze inni .2 sceny lub 3 to napewno chcieli dać Snipes ,Gibson ,Ford itp W 2 cześci epizod miał Chuck ,w 3 cześći też pewnie komuś się nalezał ,wydaje mi się że wytypowali Jackie .Od samego początku chcieli mu dać epizod ,bo pamietam jak były pierwsze newsy to pisali że Jackie się zgodził ale musi mieć ,,wiekszą rolę ,, .

ocenił(a) film na 8
bradock

"Niby tak ,ale zobacz jaka tam jest olbrzymia obsada : Oprócz tych aktorów co wymieniłem dochodzą jeszcze Lutz ,Ronda ,Grammer i jeszcze inni " - co racja to racja ale każdy się też ze mną zgodzi, że lepszy Chan niż młodzi, zwłaszcza, że początkowo tak jak piszesz Chan miał grać, a o młodych ani słowa nie było. Po co zmienili plany. Chyba faktycznie, żeby nastolatki do kin przyciągnąć. Jackie był chętny, nie raz to mówił, a zrezygnował po zatrudnieniu nowych.
Dziwi mnie więc, że każdy z tych filmów (bo pewnie Ex3 też) ma czas trwania koło 90 min. Dali by pół godz więcej to mielibyśmy więcej radochy, aktorzy dłużej na ekranie i w ogóle wszyscy szczęśliwi. Nie widzę minusów takiego rozwiązania.

ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

No nie wiem jak było ,a może rzeczywiścię Jackie chciał wiekszą rolę ? Nie ma jakiś autetycznych żródeł ?

ocenił(a) film na 8
bradock

Dawałem już przecież kiedyś linka, łap: http://www.youtube.com/watch?v=UvlJ-ewKfZE
Od 1:41 mówi o Niezniszczalnych sam zainteresowany. Informacje z pierwszej ręki, więc bardziej autentycznego źródła nie znajdziesz.
Cały wywiad polecam: ciekawy i do tego po polsku.

ocenił(a) film na 6
Wujek_Bill

Ok ,dzięki za ten wywiad .Rzeczywiścię jest fajny i ciekawy .No skoda że go nie wzieli ,ale też nie wykluczone ze mógł zmienić zdanie albo coś w scenariuszu mu się nie spodobało .Kto to wie ? Trzeba się dowiedzieć kto go w ,,Exp 3 ,, zastopił i jaką długą rolę miał ?

użytkownik usunięty
bradock

Lutz pewnie haha

ocenił(a) film na 6

To się wydaje śmiesznę ale tak mogło być .

ocenił(a) film na 6
bradock

jak chcieli mlodych, to proszę, dzieścia lat mlodszy od chana czy jeta i tez nieźle wymiata;
http://www.filmweb.pl/person/Johnny+Nguyen-184785

o tonym jaa nie muszę chyba wspominac

użytkownik usunięty
ActionMan_filmaniak

Rzeczywiście młody jak nie wiem co. 39 lat. :)

ocenił(a) film na 6

no wiem ale wciąż mlodszy od chana o 20, a od jeta o 10, ciężko o mlodych, dobrych fighterów :(
nawet adkins ma 37, ale on juz zagrał
nie ma kto, hardy juz tez nie mlody, poza tym z akcja ma niewiele wspólnego

ocenił(a) film na 4

To nie wiesz, że po 40-stce przeżywa się drugą młodość?

użytkownik usunięty
karoman4

No tak racja.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

Ale po co młodych ? Tu mieli grać sami ostrzy napinacze z ERY VHS typu Blanks ,Hues ,Lamas itp Oprócz oczywiścię tych rasowych twardzieli typu Arni ,Sylwek ,Bruce ,Jason ,Dolph itp

użytkownik usunięty
bradock

Tu mieli grać najwięksi, a nie Lamasy, Blanksy. :)

ocenił(a) film na 6

to już wiem co tu robi couture i crews.
rzeczywiście, mali nie są xD

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 6

Daniels grał przecież w 1 cześći ,w 3 cześci bedzie Davi .Po za tym Lamas ,Blanks > Lutz x D

użytkownik usunięty
bradock

" Lamas ,Blanks > Lutz"

Tak.

ocenił(a) film na 6
bradock

skoro tak, to na cholerę tu Couture, crews i inni?
młodzi napierdalacze są tez sa potrzebni, jest ciekawiej, a w dzisiejszych czasach niestety najłatwiej jedynie o w miarę mloda gwiazdę akcji tylko kina azjatyckiego.

ocenił(a) film na 6
ActionMan_filmaniak

W sumie jak Sylwek tworzył pierwszą cześć ,,Niezniszczalnych ,, to nie miał zamiaru tworzyć jakiegość Hołdu dla Kina Akcji tylko nakrecić porządny ,staromodny film akcji o Najemnikach ,ba pierwotnie ,,Niezniszczalni ,, mieli być leką komedią sensacyjną ale potem stwierdzić że trudno nakrecić komedię o Najemnikach ,przekstałcono to w klasyczny film akcji .Potrzebował do tego filmu aktorów od kina akcji to zwrócił się do Jasona Stathama ,Jeta Li ,Van Damma i Dolpha Lundgrena .No i wzioł też innych aktorów ,Rourkę ,Roberts ,Couture ,Crews itp.Media zaś nakreciły całą spiralę że najlepsi aktorzy kina akcji lat 80-90 w ,,Niezniszczalnych ,, I od tego się zaczeło .

ocenił(a) film na 6
bradock

To wychodzi na to, że daliśmy się zmanipulowac, bo odkąd sięgam pamięcią, wszyscy traktowali tą serię jako film skierowany do fanów dawnego kina akcji i kaset vhs. Jeśli jednak jest jak mówisz, że miał to być po prostu film o najemnikach w dawnym stylu, to wiele to wyjasnia w kwestii obsady. wiadomo, ze każdy ma swoich ulubieńców, których chciałby zobaczyć w tym filmie, ale mimio wszystko pewne decyzje producentów odnośnie zatrudnionych aktorów są delikatnie mówiąc dziwne.

ocenił(a) film na 10
Wujek_Bill

Wujek_Bill ja też dziękuję za linka :-)

ocenił(a) film na 8
LovelloBlum44

Hehe. Spoko ludzie, nie ma sprawy.