PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=252824}

Nigdy nie będę twoja

I Could Never Be Your Woman
2007
6,1 25 tys. ocen
6,1 10 1 25089
4,5 4 krytyków
Nigdy nie będę twoja
powrót do forum filmu Nigdy nie będę twoja

czy to się czasem wzajemnie nie wyklucza? LOL:D
btw: nie mam nic do M. Pfeiffer, no ale...!

m4t1k

No, ma już te 50 na karku, choć ciągle z niej fajna dupcia :) W filmie wszystko jest możliwe! ;)

m4t1k

haha własnie spojrzałam an opis i to samo mi przyszło do głowy :)

oliina

Fakt Michelle dobiega 50-tki ale spójrzcie na nią ... wygląda wspaniale jak na swój wiek.

Sidewinder

no niezle sie trzyma, makup coraz lepszy robia :D, ale z ta mloda to przesadzili :D

cloak

Widzę, że niektórym ciężko odrożnić fikcję w filmie od prawdy ;) Nigdy przecież nie jest tak, że w roli danego bohatera / bohaterki obsadzają aktora / aktorkę dokładnie w tym samym wieku, co postać przez nich grana... I nie rozumiem tym komentarzy, że to wszystko to przesada, bo Pfeiffer jest stara, etc...

evelina01p

No dobrze ale 50 lataka ma grać kobiete o połowe młodszą?? Nic nie mam do Michelle ale dla mnie to stara rura jest i tyle. Jak ktoś ma godność to gra najwyżej 15 lat młodszego człowieka od siebie ;]

Sarge72

A Ty wogóle oglądałeś(aś) ten film? Przecież ona gra kobietę 41 letnią :]

m4t1k

NO fajna fajna ta Michelle. Choć prawdziwą twarz (bez make upu) to chyba pokazała w Stardust :P

ocenił(a) film na 6
m4t1k

Przede wszystkim to jest to błąd w opisie. Bohaterka filmu wcale nie jest młodą kobietą (ma, o ile dobrze pamiętam, 41 lat) i o to właśnie w całej historii chodzi. Tak czy siak chciałabym wyglądać, jak Michelle, kiedy będę miała 50 lat...:)