Nimfomanka - Część II

The Nymphomaniac Part 2
2013
5,8 46 tys. ocen
5,8 10 1 46414
5,9 31 krytyków
Nimfomanka - Część II
powrót do forum filmu Nimfomanka - Część II

Nimfomanka Część II - 2 mln $
Czyli 4 na 5 osób zadowoliło się tylko połową filmu? Coś Larsowi nie wyszło...

może posklejał resztki taśm, które zostały po I części i stąd te oszczędności?

użytkownik usunięty
nie_znam_sie_na_kinie

Nie chodziło mi o budżet filmu, tylko wpływy z biletów i dvd (boxoffice). Na ich podstawie można szacować ilość widzów, którzy legalnie obejrzeli film.

ocenił(a) film na 6

On po prostu dwa razy zarobił na jednym filmie. Przecież to jeden cały film podzielony na rozdziały. Lars mógł równie dobrze puścić ten film w całości, ale miałby mniejsze wpływy.

użytkownik usunięty
Maniek_39

Masz rację - gdyby puścił całość za jednym razem, zarobiłby 10 mln. Tak zarobił 12 mln. Ale miałem na myśli krytyczny odbiór filmu przez widzów - pięć razy mniej osób poszło do kina na kontynuację.

ocenił(a) film na 5

Bo na część I dużo osób poszło z ciekawości. Na część IIgą podejrzewam poszli już tylko Ci którym jedynka w choć minimalnym stopniu się spodobała. Jak widać po dochodach nie była to duża ilość, ot i co. Sama byłabym taką osobą. Gdybym I widziała w kinie to na II na pewno bym nie marnowała już pieniędzy.

ocenił(a) film na 3
Rossellinique

Ja bylem na pierwszej części w kinie, na drugą część nie było sensu tracić pieniędzy. Z ciekawości obejrzałem w internecie i tak jak przypuszczałem - nie warto tego oglądać. Film nudny jak flaki z olejem.