Nimfomanka - Część II

The Nymphomaniac Part 2
2013
5,8 46 tys. ocen
5,8 10 1 46414
5,9 31 krytyków
Nimfomanka - Część II
powrót do forum filmu Nimfomanka - Część II

ktorej dalem 5/10 i zasiadlem do "dwojki", tak naprawde tylko dlatego, aby sprawdzic czy bedzie lepsza. Poczatek juz mnie odrzucil, porownywanie orgazmow do Jezusa nawet dla mnie (mam duzy margines tolerancji do wszystkiego) to bylo cos malo smacznego. Im dalej tym gorzej a moze troche gorzej troche lepiej zalezy, ktory rozdzial filmu ogladalem. Film obejrzalem na podgladzie, po pierwsze dlatego, ze film jest czasami b. nudny, a czasami niepotrzebnie brutalny i niesmaczny. Jedyne co mi sie czasami podobalo, to niektore opowiesci Seligmana. Druga czesc jest bardziej sensacyjna, a mniej erotyczna i za to jej dam 0,1 punkta wiecej. Warto ogladac? Ja na pewno juz do tego filmu nie wroce 5,1/10

ocenił(a) film na 7
fari

Dla mnie druga część jest jednak słabsza. Abstrakcyjne wątki w I części były lepiej spojone (posiadały w sobie więcej artyzmu), II częśc ma za to w sobie więcej dramatyzmu. I jeszcze jedno Martin VS Gainsbourg. Zdecydowanie lepiej wypadła młoda aktorka. Ponieważ w II odsłonie Stacy Matin juz jest o wiele mniej może dla tego jest dla mnie słabiej. Film w całości (obie części) oceniam na 6,9. Rada dla nowych odbiorców. Konsumujcie obie części naraz. To może być trudne, ale będzie to Wam zapamiętane. Ponad 4 godzinny fim w jednym dniu - Wasz umysł to zapamięta!