Nimfomanka - Część II

The Nymphomaniac Part 2
2013
5,8 46 tys. ocen
5,8 10 1 46414
5,9 31 krytyków
Nimfomanka - Część II
powrót do forum filmu Nimfomanka - Część II

Osobiście uważam film za nie najlepszy, lub tez jestem za głupi by to wszystko pojąć ale to jest nie istotne każdy rozumuje inaczej i każdy odbierze ten film inaczej . Ja jednym słowem się wynudziłem z przerwami nad zastanowieniem się co właśnie się wydarzyło w poprzedniej scenie. Dziennik nimfomanki jak dla mnie był o minimum dwie klasy wyżej niż ten film , ciężko mi powiedzieć coś dobrego o tym filmie, watek który porusza ciężko jest aż tak zniszczyć by film był gniotem ale ten film jest taki średni , jednak końcówka jak dla mnie była mega sprawiając że spadłem a dokładniej wyskoczyłem z fotela a to wszystko dlatego że przez cały film byłem trochę znudzony , ironiczny . Często pod nosem parodiowałem sobie wypowiedzi pana S nawiązując do tego co zrobił na końcu i nagle mamy taki koniec . Szczerze mówiąc nawet nie wiem jak się dokładnie to skończyło bo ta scena wywołała u mnie tak duże emocje że spoglądałem na ekran jednym okiem i nagle czarny ekran bum ka bum koniec. Reasumując, film średni z wielkim plusem za koniec który mnie naprawdę mocno zaskoczył choć go przewidziałem.