PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33398}

Ninja 2: Zemsta Ninja

Revenge of the Ninja
1983
5,9 527  ocen
5,9 10 1 527
Ninja 2: Zemsta Ninja
powrót do forum filmu Ninja 2: Zemsta Ninja

Ten film to klasyka , ale niestety żeby go znalezć na video szukałem go ponad 10 lat ale było warto , naprawde , film od poczatku do końca trzyma w napięciu , ciagle rozwija się akcja a o końcowej walce na dachu która trwa bardzo długo już nie wspomnę , to dopiero walka mozna ją oglądąc bez końca , sho kosugi tutaj naprawde sie popisal a i sam rezyser(potem zrobił Amerykańskiego Ninję z Dudim)Sam Firstenberg tez się popisał , i wreszczcie musze to przyznac nareszcie wróg Sho Braden i jego maska jest naprawde czarną postacia , którą gra wspaniale.Mam tylko jeden minus otóż - mam uciętą końcówke tego filmu a mianowicie gdy Sho kończy z Bradenem to wbija mu nóż w brzych z tego leci fontanna krwi a ja tej 1 sceny nie mam ale cóż , ...Polecam szukajcie tego filmu bo naprawdę warto , niestety tylko na piratach jest jeszce on dostępny a z tymi w Polsce cięzko , nie macie co nawet pytac o ten w film w wypozyczalniech bo obecni sprzedawcy nie znają nawet w jakich filmach wystapil Bruce Lee , i patrzą na was z wielkimi o czami , a wy i tak słyszycie jak zawsze słowa nie ma. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
radwol85

CZEŚĆ ! CZY ZEMSTE NINJĘ ZNALAZŁEŚ Z LEKTOREM , LUB NAPISAMI ???????????

użytkownik usunięty

czesc sorry że tak długo all...lepiej pózno niz wcale zemstę ninji dorwałem z polskim lektorem i jest ona w pieknej kopii......Pozdroweinia

użytkownik usunięty

O kurde , powiedz gdzie dorwałeś z polskim lektorem zemste ninji , bo ja mam na dvd , ale bez lektora , gdzie moge dorwać ? prosze powiedz mi skąd znaleść z lektorem , i gdzie ty znalazłeś ten film , bo w tv go nie było i nie będzie raczej ... Pozdrawiam

użytkownik usunięty

dorwałem go u siebie w Szczecinie w starej zakurzonej wypozyczalni , jest to pirat ale z lektorem po polsku i w kolorze a nie tak jak niektóre filmy pirackie były czarno białe, jedynym minusem jest końcówka gdyż na końcu mam taki rózowy pasek , ale on nie przeszkadza specjalnie w ogladaniu.Szykałem tego filmu z dobre 10 lat , i ogromnie się ciesza sie ze go dostałem to mój numer jeden w mojej kolekcji.Wątpie żebyś dorwal ten film tak sobie legalnie , musisz raczej chodzić po bazarach , starych wypozyczalniach i musisz być przygotowany że wersja która dorwiesz może byc okropna ,ale szukaj (jak masz gg to podaj to porozmawiamy o tym głębiej a może bede mógł ci pomóc bo tutaj na blogu to trochr nie pewne jest) Pozdrawiam

użytkownik usunięty

ok cieszę się że będziemy mogli o tym pogadać . Mój numer gg 4002380 , jestem przeważnie na stausie niewidoczny , ale częto przy kompie , więc mnie złapiesz . pozdrawiam

użytkownik usunięty

Witaj ! Skoro masz zemste ninje z lektorem , to mam do ciebie prośbę zanim pogadamy na gg . Czy mógłbyś mi przetłumaczyć "Zemste Ninję"w dokumencie textowym , od momentu gdy Caifano kończy rozmawiać z tym lumpem , i zaraz Braden rzuca mu gwiazdkę w oko , a Caifano mówi "Cholera a to co to". Bo znalazłem napisy po polsku ale nie mam w całości , to chyba jest w sumie ze 20 minut tak mi się zdaje , to tyle ile mam textu . Bo mam film ten i na kompie , i do tej pory oglądałem w oryginale . Z góry wielkie dzięki , jak będziesz mógł i ochotę to zrobić . Pozdrawiam i dozobaczenia

ocenił(a) film na 8

Zgadzam się z przedmówcą, że jest to najlepszy amerykański film o ninja. Dodatkową zaletą jest napewno klimat lat 80-tych i dobra choreografia walk. Z tego co wiem, to film jest wydany tylko i wyłącznie w USA (na DVD). Ale dla chcącego nic trudnego. Jako fanatyk "american golden 80's" sprowadziłem go sobie:D

radwol85

Powinno się zrobić stały, bijący po gałach odnośnik dla wszystkich, którzy pytają gdzie obejrzeć film, albo dla desperatów, którzy szukają takiej, czy siakiej wersji... Odpowiedź jest zawsze jedna i ta sama: LP.JUKIMOHC - czytane od tyłu
Wpiszcie "Revenge of the Ninja lektor" i jazda!!! Albo szargajcie wytartego VHS'a, jeśli traficie. =)

AmonGoeth

już rozumiem, Filmweb blokuje to słowo na "ch", stąd nie będzie bijącego po gałach odnośnika. Póki nie zawieszą tego post-postu enjoy.

ocenił(a) film na 3
radwol85

Mam w swojej kolekcji ten film z polskim lektorem na VHS. Jeden z lepszych o ninja.

ocenił(a) film na 8
radwol85

Popieram. Ja również latami czekałem na ponowne obejrzenie tego filmu, pamiętając kilka scen i fakt, że wówczas zapisał się w mojej pamięci, jako jeden z najlepszych filmów o ninja. Walka końcowa EPICKA.
Poza tym duża ilość broni, którymi dysponowali wojownicy (strzałki, różnokształtne gwiazdki, dmuchawki, broń biała różnego typu, itd.) - ROZMAITOŚĆ pełna. Super film. Polecam fanom gatunku.

ocenił(a) film na 7
radwol85

Mam ten film w HD... łza mi się w oku kręci gdy o tym pomyślę