Prawdziwy Uczciwy Rzetelny Prezydent Któremu zależało by Polska była Polską i by żyło nam się lepiej i czuć
się bezpiecznym we własnym kraju . Który nie że tylko mówił ale i czynił to co mówił . Na zawsze w moim
sercu pamięć o nim nie ucichnie . Wszyscy którzy tego dnia stracili życie niechaj ziemia lekka będzie
Pozdrawiam Wszystkich którym zależy co dalej będzie oddając głos w wyborach zastanów się czy dobrze
wybierasz kandydata To Ważne
Widzę że jesteś napromieniowany PiS-em ale to bez różnicy bo mógł byś być też z mutagenow-anym PO-wcem. Dlatego nie zamierzam cie spolaryzować...... Ale frekwencja 23% świadczy o tym że debile sami na siebie głosują. Więc np: 30% poparcia dla partii z 23% to se policz ile to jest a wtedy twoja duma będzie przez małe d lub do d-e. Morze prościej:
Robisz wesel zapraszasz 100 osób przychodzi na nie tylko 23 osoby w tym około 14 osób co cię nie lubi (Was) a ty co na to. Piszesz że jesteś dumny że wesele się odbyło i że był super i namawiasz na następne wesele.........
cdn.
Przyjmijcie to do siebie KO?
I choćby przyszło tysiąc kretynów,
a każdy miał po stu głupich synów,
i wszyscy zrobili coś takiego,
że już się nie da nic głupszego...
Stanąłby Andrzej w pełnej krasie
i udowodnił, że jednak da się!
pisałeś w 2014r. ja nie głosowałam, propaganda GW, TVN zrobiła swoje, że tez się bardzo zle wypowiadałam, dziś przepraszam Pana Panie Prezydencie:((((. Dziś wspieram Pana Prezydenta A. Dudę, Panią Premier I Pana Kaczyńskiego prawdziwych Patriotów, którzy ratują Polskę przed kondominium niemiecko - rosyjskim ( kiedyś nie wiedziałam co te słowa znaczą ). Odbudowują Polskę-repolonizują, odminowują - zaminowaną przez rząd Tuska- Zdrajcę, Bułę-Komorowskiego = na usługach Sowietów. Ratują Przemysł polski: Stocznie, Huty.... tworzą Grupę Wyszehradzką, w jedności siła ( aby Makrela nam multi-kulti) nie przysłała.
Batmany i Maniaki kaput. Jeżdzą do Putina i zamiast obiecanych orderów dostają ... kulkos w łepos. Co się tam nie dzieje. Morderstwa, kłamstwa, zbrodnie.... Ech, ta kacapska mentalność.
Poczytajcie sobie sami:
https://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/konflikt-na-ukrainie-porachunki-mied zy-separatystami-nie-zyje-oskarzony-o-porywanie-ludzi,502914.html