PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576589}

Noc rekinów 3D

Shark Night 3D
2011
4,2 7,1 tys. ocen
4,2 10 1 7052
1,5 4 krytyków
Noc rekinów 3D
powrót do forum filmu Noc rekinów 3D

"Noc rekinów"

użytkownik usunięty

Na początku akcja trochę się ciągnęła (nie lubię tego w horrorach) , ale potem wszystko
nabrało tempa... Chris Carmack (Dennis) też był niezły!:) Poza tym to zadziwiające do czego
są zdolni... (niektórzy) ludzie, gdy chcą się zemścić? , czy też muszą zrobić jakieś osobie
krzywdę, bo sami jej kiedyś doświadczyli... Ale... może ja też bym tak zareagowała gdyby Ktoś
mi coś takiego zrobił... W końcu każdy odreagowuje inaczej...

ocenił(a) film na 6

Chyba nie reaguje się w ten sposób :)
A po za tym film niezły, czytam ostatnie opinie i dziwię się ile to ludzie tracą energii tylko po to by zaistnieć jako krytyk niby znający się na rzeczy ;)))
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3

Film generalnie ciężko sklasyfikować. Nie jest to typowy gniot klasy B, czy C; wyszedł do kin i to w 3D, przyciągnął sporo ludzi, swoje zarobił, wystąpiły w nim fajne dziewczyny, w tym jedna z nich to mała gwiazdka. Nie wiem jaki był budżet, ale chyba efekty to wszystko, co można było wycisnąć, rekiny słabiutkie, sceny zjadania też niczym sie nie wyróżniają (na ten przykład "Pirania" oferowała dużo ciekawsze obrazy). Przy tych wszystkich wysiłkach większość elementów zawiodła nasze oczekiwania po prostu. Spodziewaliśy się chyba mimo wszystko czegoś lepszego. W tej sytuacji 3 to maksymalna ocena.

użytkownik usunięty
Pawel_Gosia

..., a no z tego co zauważyłam wszystkie horrory (szczególnie o rekinach) ściągają niektóre sceny ze "Szczęk".... No, ale nie powiem o nim nic złego, bo przyznam że mi się film podobał. A co do "Piranii" to jestem ciekawa, czy 2 część wyjdzie na dvd. Nie oglądałam jej w kinie, a jestem ciekawa jak wypada na tle pierwszej... Krytycy już ją "zjechali" , ale ja lubię mieć własne zdanie na ten temat i sama to ocenić. Moja ocena na w.w. horror to 5.