Film jak najbardziej dobry na wieczorny wypad - myśleć przy nim nie trzeba, efekty jakieśtam
są, trochę krwi. Typowy horror o niczego nieświadomych nastolatkach, którzy jeden po
drugim giną, a każde następne coraz głupiej daje się złapać w pułapkę:) byłam na filmie
wczoraj, myślałam, że wynudzę się jak dzik, a tu miły dla oka, oczywiście bez zachwycającej
fabuły, ale jak najbardziej DO OBEJRZENIA film. 6/10 spokojnie mogę dać, bo właśnie
takich wrażeń się spodziewałam.
czasami fabuła w takich filmach nie jest potrzebna Pirania i Oszukać Przeznaczenie miały fajny klimat i były dobrą rozrywką tutaj jest tak samo.Zgadzam się z tym co powiedziałaś,a dodam jeszcze,że film dla ludzi,którzy potrafią popatrzeć na filmy nie tylko jako wybitne fabularnie kino,ale też na dobrą rozrywkę z bardzo dobrymi aktorami i fajnym klimatem
Jeśli wiesz mniej więcej kto jest producentem i lubisz takie klimaty to film będzie dla ciebie nie sugeruj się opiniami innych,bo to zwykle nie ma sensu i nie patrz na oceny,bo czasami nie odwzorowują tego czego dany film reprezentuje i każdy patrzy na to inaczej
wiem czego od tego filmu oczekuje i nie patrzę na ocenę.Sądzę też że będę zadowolony z tego co dostane.
i oto chodzi grunt,żeby tobie się podobało tylko potem nie pisz,że film nie miał fabuły,rekiny były do dupy itp,bo wiesz już czego się spodziewać i nie nastawiaj się na film no nie wiem Ojciec Chrzestny wśród horrorów,bo fabuła nie była najważniejszym zamiarem reżysera raczej klimat i dobra rozrywka