PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=576589}

Noc rekinów 3D

Shark Night 3D
2011
4,2 7,1 tys. ocen
4,2 10 1 7052
1,5 4 krytyków
Noc rekinów 3D
powrót do forum filmu Noc rekinów 3D

daje 7/10,bo w końcu nie przepłaciłem za bilety.Przeżyłeś atak Piranii 3D,uszedłeś z życiem z Hostelu,wiesz,że nie sposób Oszukać Przeznaczenia, i nie dałeś się nawet Teksańskiej masakrze piłą mechaniczną?Myślisz,że jusz wiesz co to strach twórcy tych filmów przygotowali dla Ciebie mieszankę grozy o niespotykanej mocy czyli postaw na Noc Rekinów w 3D i rzeczywiście było w 3D.Film dobry,fajnie się ogląda miejscami można się przestraszyć i ma klimat co w tych nowych horrorach się rzadko zdarza fajnie spędzony czas nie żałuje i jestem zadowolony,Jak nie macie nic lepszego do roboty polecam ten film.

ocenił(a) film na 1

Ja też dziś wróciłem z kina... klimat był żenujący jak cały film. Ciężko obecnie o solidny horror o masakrze który nie będzie powiewał tandetą na 17 kilometrów. Nie było tam nic strasznego, efekty były słabe jak barszcz i nawet nie pokazali cycków! Mocno naciągane 3 na 10

zmarnowane pieniądze

użytkownik usunięty
tmaszkal

no jasne,bo to nie film robiony w latach 90 więc musi byś skrytykowany obejrzyj sobie jeszcze raz piątek trzynastego,który lubię,ale wszystko nowe nawet dobre musi byś skrytykowane,bo nowe no właśnie nie pokazali cycków tylko fajne laski no i 3D pierwszy raz poza Shrekiem 4 i Transformers 3 widziałem więc nie żałuję

ocenił(a) film na 1

Po pierwsze to Szczęki wyszły w 1975 roku, po drugie jest dużo dobrego nowego kina (choćby szefowie-wrogowie, a i najnowszy Conan nie był taki zły jak myślałem). Nigdzie nie napisałem, że ten film jest słąby bo powstał w 2011 a nie w 1911 roku. Po trzecie efekty 3D w porównaniu z Transformersami, nie mówiąc o Avatarze były słabe jak barszcz. Piątek 13 jest fajny - świetnie się bawiłem oglądając pierwsze 4 części.

użytkownik usunięty
tmaszkal

Szefowie wrogowie nie oglądałem,ale słyszałem,Conan był żenujący w porównaniu do filmów z Arnim,które były zajebiste tutaj głównie liczyłem na fabułę i efekty 3D i nie otrzymałem nic w tym nowym Conanie myślałem,że jedziesz po schemacie filmy do1999r sa klasyka od 2000 wzwyż tandeta mylilem się jednak.Avatara oglądałem zwykłego bez 3D więc nie wiem, w Transformers były fajne.ale to były gigantyczne studia i profesjonalni aktorzy więc nie bierzmy tych filmów tą samą miarą gdzie w tym temacie pisałem o Szczękach?

ocenił(a) film na 1

Arni wymiata:) Ale na pewno nowy Conan w porównaniu z Rekinami to bardzo ambitne i solidne kino.... i to nie jest komplement dla Conana, tylko świadczy o poziomie nędzy Rekinów. Finito:)

użytkownik usunięty
tmaszkal

ale mnie rozbawiłeś tym komem xd

ocenił(a) film na 1

Sama prawda. Noc Rekinów to był najgorszy film jaki widziałem za pieniądze. Acz w domu oglądałem kilka mocniejszych rodzynków:P

użytkownik usunięty
tmaszkal

dla mnie najgorszym filmem jaki widziałem w kinie to nowy Conan,a które oglądałem w domu to chyba Niezniszczalni,2012 wszystkie 3 filmy(z tymi studia Aslun również),High school musical jeśli to można nazwać filmem i kilka innych tandet,które żałuje,że obejrzałem,a nie zapominajmy o Uwe Bollu dla mnie to są tandety,a Noc rekinów to całkiem fajny film z mocnym scenami,klimatem i dobrym aktorstwem zwłaszcza ten Murzyn Malik.

ocenił(a) film na 1

Właśnie widziałem Piranie, co mogę powiedzieć? To całkiem solidny rodzynek w swojej kategorii:)
A rekiny to dno i 3 metry mułu pod Pirania, film nie zaprezentował NIC i naprawdę nie ma żadnego argumentu by go docenić.

użytkownik usunięty
tmaszkal

mi się podobał wiec się umówmy,że ty go nie lubisz,bo ci się nie podobał masz prawo ja go lubię,bo mi się podobał też mam prawo według mnie solidne kino