Bardziej się martwię że będzie ładnych parę osób, które pójdą na wersję z dubbingiem, a później nie będzie się nawet dało dyskutować na poziomie, bo będą miały wypaczone spojrzenie na film.
Czemu niby Ci zmarnował dzień. Przeciez i tak wybierzesz wersję z napisami. Czy na kazdym forum musi byc bol dupy o cos z czym i tak nie bedziecie mieli do czynienia. Co forum to ludzie wyja z powodu dubbingu. Jakas histeria widze was ogarnela. Przestancie jezczec i idzcie na napisy.
Popieram. Pod każdym filmem z dubbingiem jest to samo - po co ten dubbing, na dubbing chodzą tylko analfabeci itp. Ja też nie przepadam za dubbingiem, ale skoro jest do wyboru wersja z dubbingiem i bez to po co te cyrki. Niech każdy obejrzy taką wersję jaka mu najbardziej odpowiada i po kłopocie.
Ja wolę film oglądać w ojczystym języku , tylko by głosy bohaterów przypominały głosy prawdziwych aktorów
xD Zapewne głos Tomka Karolaka(że o Boberku nie wspomnę) przypomina głos większości hollywoodzkich sław.
Nie obchodzą mnie nazwiska ludzi od dubbingu ,tylko dla mnie ważne jest by to brzmiało
Naprawdę tak Ci to przeszkadza że nieco starsi ludzie również będą mogli sobie z ciekawości ten film obejrzeć, bez męczenia się z napisami ?
Za 10 lat każdy film ma być z dubbingiem na wzór większości krajów z UE. W Niemczech i wielu innych krajach każdy film w kinie ma dubbing. Ciesz się, że u nas są nadal napisy.