PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=622318}
5,6 104 tys. ocen
5,6 10 1 103889
4,8 46 krytyków
Noe: Wybrany przez Boga
powrót do forum filmu Noe: Wybrany przez Boga

Napis na plakacie

ocenił(a) film na 2

"również z dubbingiem" zrujnował mi cały dzień na parę minut

ocenił(a) film na 6
nikike

Pociesz się, że "również" oznacza wersję do wyboru ;).

ocenił(a) film na 2
speiderman

Bardziej się martwię że będzie ładnych parę osób, które pójdą na wersję z dubbingiem, a później nie będzie się nawet dało dyskutować na poziomie, bo będą miały wypaczone spojrzenie na film.

nikike

Zaraz, zaraz... żżże co? Ten dubbing chyba dla analfabetów będzie.

ocenił(a) film na 2
hr_dooku

Chyba dystrybutor będzie ten film promował obrazkami z biblii dla dzieci.

ocenił(a) film na 8
nikike

Czemu niby Ci zmarnował dzień. Przeciez i tak wybierzesz wersję z napisami. Czy na kazdym forum musi byc bol dupy o cos z czym i tak nie bedziecie mieli do czynienia. Co forum to ludzie wyja z powodu dubbingu. Jakas histeria widze was ogarnela. Przestancie jezczec i idzcie na napisy.

straightlines

Popieram. Pod każdym filmem z dubbingiem jest to samo - po co ten dubbing, na dubbing chodzą tylko analfabeci itp. Ja też nie przepadam za dubbingiem, ale skoro jest do wyboru wersja z dubbingiem i bez to po co te cyrki. Niech każdy obejrzy taką wersję jaka mu najbardziej odpowiada i po kłopocie.

ocenił(a) film na 2
straightlines

Patrz na mój pierwszy komentarz.

ocenił(a) film na 8
nikike

A tak niektórzy chodzą na dubbing żeby narzekać.

ocenił(a) film na 8
nikike

"zrujnował mi cały dzień na parę minut" <3

ocenił(a) film na 2
wookiee22

No wiem :)

ocenił(a) film na 2
wookiee22

W sumie dziwne że dopiero teraz ktoś to zauważył.

ocenił(a) film na 7
nikike

Ja wolę film oglądać w ojczystym języku , tylko by głosy bohaterów przypominały głosy prawdziwych aktorów

ocenił(a) film na 2
DraculaTechno

xD Zapewne głos Tomka Karolaka(że o Boberku nie wspomnę) przypomina głos większości hollywoodzkich sław.

ocenił(a) film na 7
nikike

Nie obchodzą mnie nazwiska ludzi od dubbingu ,tylko dla mnie ważne jest by to brzmiało

ocenił(a) film na 2
nikike

Naprawdę tak Ci to przeszkadza że nieco starsi ludzie również będą mogli sobie z ciekawości ten film obejrzeć, bez męczenia się z napisami ?

ocenił(a) film na 2
cztery_7

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nikike

Hmm, interesujące ...

ocenił(a) film na 2
cztery_7

No bo nic mnie dawno tak nie rozbawiło na FW

nikike

Nie musisz dziękować ;)

nikike

Za 10 lat każdy film ma być z dubbingiem na wzór większości krajów z UE. W Niemczech i wielu innych krajach każdy film w kinie ma dubbing. Ciesz się, że u nas są nadal napisy.

ocenił(a) film na 2
KLAssurbanipal

Chwała Izjaszowi Goldbergowi!

nikike

gdyby Bóg nie pomieszał języków przy okazji wieży Babel to nie byłoby problemu...