5,8 2,2 tys. ocen
5,8 10 1 2226
Nora Roberts - Angels Fall
powrót do forum filmu Nora Roberts - Angels Fall

Nie wiem jak dotrwałam do końca. Film nieciekawy. Nie polecam. Ciągnie się, dłuży, na samym początku nic się nie dzieje...
Zdecydowanie nie spelnił moich oczekiwań.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
EM_DE_KE_AS

Popieram, zwłaszcza, że książka całkiem wciągała

ocenił(a) film na 8
EM_DE_KE_AS

Nie wiem co wy macie do tego filmuJa przyp

ocenił(a) film na 1
medale4

Ta...Nudny jak flaki z olejem, ale czego można się spodziewać po filmach puszczanych przez naszą telewizję(naprawdę rzadko można obejrzeć coś dobrego).Gdyby ten film byłby solidny to dałabym mu co- najmniej 5/10.Zero napięcia,aktorstwo słabe.Ponieważ mam zasadę,aby ocenić film trzeba obejrzeć ok 15-30 minut filmu to nie wyłączyłam telewizora.Powiem,że nie ma sensu marnować na to czasu.

wazka16

Ja staram się zawsze oglądać do końca, ale czasem bywa że i tego nie da rady zrobić;) Ale nigdy nie oceniam jeśli nie widziałam. Jedynie seriale określam po obejrzeniu całego odcinka bądź kilku chyba że mnie zainteresuje.

Czasem zdarzaja się nudne filmy. Ten, z opisu wydawal się być niezły a w rezultacie nic ciekawego w nim nie było

EM_DE_KE_AS

Klasyczna zagadka kryminalna w stylu "Kto zabił?". Nic mniej, nic więcej - ale być może niektórym to w zupełności wystarczy.
Ja jednak zgadzam się z podsumowaniem: jeden z nudniejszych filmów w swoim gatunku!