Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

Średni .

ocenił(a) film na 6

Niby nie jest zły ale szczerze mówiąc nie jest też dobry.

ocenił(a) film na 5
parableoflove

Krótko mówiąc jest lekko nudny.

ocenił(a) film na 6
paprica071

Dokładnie .

ocenił(a) film na 6
parableoflove

Ale rola Jima zaskakująco dobra. Jak się nie wygłupia to i zagrać potrafi.

ocenił(a) film na 10
Apiseq

Szkoda czytać komentarze takich laików... zaskoczyła cię dobra rola Carreya? Od kiedy ty oglądasz filmy,od wczoraj?

ocenił(a) film na 6
kryszti

Trochę dłużej, nie oglądam jednak za dużo komedii a to w nich właściwie występuje Jim i to z nimi mi się kojarzy. Dlatego też byłem zaskoczony jego poważną rolą.
Wszystko już jasne czy narysować jakiś kolorowy graf, żebyś zrozumiał?

ocenił(a) film na 10
Apiseq

Carrey nie gra jedynie w komediach a jego kunszt aktorski nie podlega jakiejkolwiek dyskusji, takie Truman Show to teoretycznie komedia ale dla mnie w większym stopniu dramat. Jednak chyba niezbyt długo oglądasz filmy, albo po prostu mało, ale to nic złego to że nie masz pojęcia o kinematografii może świadczyć o tym że masz bardziej rozwinięte życie towarzyskie niż Ci którzy się na niej znają

ocenił(a) film na 6
kryszti

Fakt, mam bardzo rozbudowane życie towarzyskie, jednak z tego co wiem to do "numeru 23" Jim zagrał poważną rolę tylko w "Zakochanym bez pamięci" i średnim "Majestic". Więc nie do końca wiem gdzie mam szukać tych filmów, w których ma mnie jego poważna rola nie zaskoczyć...

ocenił(a) film na 10
Apiseq

Od razu widać że jesteś filmowym laikiem, przejrzyj może filmografię Carreya to się dowiesz że zagrał wiele razy na poważnie... no i Truman Show to przecież niby komedia ale film poważny i z wielkim przesłaniem, po prostu by cię nie zaskoczyłą gdybyś się znał/a na filmach i tyle

ocenił(a) film na 7
Apiseq

Cały film miałam wrażenie, że zaraz zacznie strzelać te swoje miny.:P

ocenił(a) film na 10
parableoflove

Dla mnie jest dobry ma klimat no i kilka śmiesznych momentów też jest

ocenił(a) film na 5
parableoflove

tez wlasnie mialem takie odczucie po obejrzniu tego filmu. Ale mozna obejrzec:D