Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

4/10

ocenił(a) film na 4

Po prostu Jim Carrey nie pasuje mi do takich ról. Pomysł filmu ok, ale mega nudny. 23 też jakoś na mnie nie zadziałało. Jima widzę tylko w roli Ace Ventury, Głupszego lub Charliego/Hanka. Nie wiem, może się mylę i powieniem dać szansę człowiekowi...

ocenił(a) film na 8
tomashec_2

no mylisz sie zarabiscie. pewnie jestes przyzwyczajony do jego komediowych ról. zanim obejrzalam truman show myslalam "pewnie zagra to do dupy" a jednak film mnie zaskoczyl tak samo jak gra Jimmiego. Wedlug mnie sprawdzil sie w tej roli;)

ocenił(a) film na 4
cameron88

no nie wiem, Truman Show bardzo mi sie podobał, ale jakoś słabo widzę Jima w rolach thrillerowych, poza tym tu nawet nie chcdzi mi o samego Jima tylko o film w ogóle

ocenił(a) film na 8
tomashec_2

Tak samo i ja od "Truman show" się przekonałem że Jim potrafi grać też inne role niż wydurniającego się troglodyty. Wielki plus dla niego za to, dla mnie doskonale się sprawdza w takich rolach jak w "Number 23". Film git :)

ocenił(a) film na 6
tomashec_2

Kolejny etykieciarz wpycha Carrey'a do jednej szuflady...
Niezależnie od tego co ty mu dasz, Jim Carrey już szansę dostał i ją wykorzystał. Truman Show, Eternal Sunshine of Spotless Mind i Number 23 to jego świetne role, gdzie sprawdził się i udowodnił, że nie tylko komikiem jest dobrym...