...nie ma w nim może jakiejś zaciętej i wartej akcji, mimo wszystko film ogląda się ciekawie. Fajna myśl z przedstawieniem liczby '23' i to wszytko kręci się u mnie między 6 a 7 jeszcze nie wiem pomyśle, ocenie. ;)
Ale mnie nie o to chodzi, ja tu w innej sprawie zauważyliście może gdzie w filmie pojawia się '23'?
Because ja w takich miejscach: ;p
- Kiedy wchodzi do samobójczyni, to na drzwiach na przeciwko tych prze które wszedł jest numer 959 9+5+9=23
- Kiedy chce odwiedzić żonę w sklepie spoglądając na noże jest jakaś specjalna promocja pisało tam "special(coś tam)";p i cena 32 odwrócone 23
- Kiedy Walter chciał przejechać Ned'a przy hamowaniu ukazała się rejestracja 609 mamy 3 cyfry 6/3=2 9/3=3 a to wychodzi znowu 23, też na rejestracji Isaac'a widniała liczba 23 ale to chyba dało się zauważyć łatwo;p
- Kiedy już wszystko dobrze się skończyło i stali przed hotelem, który zwał się "King Edmund hOTel" OT ledwo co się paliło a to daje nam 2 a reszta ma 13 lirer 1*3=3 23.
nie wiem czy już za bardzo się w to wgłębiałem... może ;) tyle chciałem przekazać od siebie możę to i głupie ;p