Film bardzo mi sie podobal, kubie takie ciezkie klimaty, nie wspominajac juz o tym ze skonczylem go ogladac o 23:P Ale czy moze mnie ktos olsnic, bo chyba nie do konca chwycilem koncowke. Skoro on po znalezieniu sie w szpitalu psychiatrycznym mial zanik pamieci, to kto napisal 23 rozdzial na scianie w hotelu? Czy jego zona byla wlasnie w tym szpitalu w ktorym on sie znajdowal? W czyim pokoju byla, skoro byly tam rzeczy sparrowa, a pokazany byl ten lekarz? I w koncu: kto wydal te cholerna ksiazke?:P mam nadzieje ze ktos mi odpowie na te pytania, bo sie z tym gryze:P pozdro
sparrow (jeszcze jako swir) wynajal ten pokoj, chcac popelnic samobojstwo zaczal pisac list pozegnalny i "stalo sie czyms wiecej", owy list mial 22 rozdzialy ktore zostaly zpaisane na papierze a 23eci na scianie i po napisaniu go wyskoczyl przez okno, nie zabil sie, z amnezja trafil do szpitala i tam zostal wyleczony dalej juz wiesz
gdy sparow trafil do szpitala jeden z doktorkow wzial jego wariackie wypociny i wydal pod kryptinimem ktory fonetycznie brzmial "top secret".
Ten doktorek mial w swoim pokoju wszystkie rzeczy sparrowa i po jakims tam czasie zostal odnaleziony (przez cala rodzinke) i umierajac po poderznieciu sobie gardla skierowal zone sparrowa do swojego pokoju (czyli gabinetu w szpitalu gdzie leczyl sie sparrow)
wszystko jasne? :P