Zgadzam się w pełni. Płakać mi się chcę, kiedy widzę jak ludzie dają temu "dziełu" więcej niż 3/10. Przewidywalny, pseudopsychologiczny, pseudointeligenty badziew. Dobre dla młodzieży gimnazjalnej.
To o NICZYM nie świadczy, a już na pewno nie o filmie... krytycy nie przepadaja za horrorami i thillerami więc nie trudno się dziwić takiej nominacji. Jednak Jim zagrał świetnie swoją rolę w tym filmie, nie wiem do czego możnaby się w Jego grze przyczepić ?
nie wytrzymałam nawet 20-stu minut;/ gra aktorska Jim'a jak zwykle dobra, ale całość strasznie mnie nudziła. Nie polecam!
Organizatorzy złotych malin sami powinni sobie taką nagrodę przyznać. Od dobrych kilku lat nie było nawet nominowanych 5 filmów/aktorów itp. którzy naprawdę na to zasłużyli, tylko nominują i nagradzają typowe średniaki. Jim zagrał w tym filmie świetnie, ogólnie film bardzo mi się podobał. Dopiero od połowy zaczyna się rozkręcać, ale na pewno moim zdaniem bliżej mu do oscara niż do złotych malin.
http://www.northim.blox.pl
do złotych malinbył nominowany Bloom za Piratów, więc to raczej nie świadczy "o filmie". (numeru nie oglądałam, więc nie chodzi o to, że go bronie, po prostu to zaznaczam). Ogólnie lubię grę Carry'a, ale jakoś nie mogę sobie go wyobrazić w horrorze...