Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

...Jim'a Carrey'a w tym filmie. Zazwyczaj gra w głupkowatych komediach.
Wydaje mi się, że przez wybór tego aktora, film będzie kiepski, ale oczywiście mogę sie mylić.

x_y_z

Cóż, najwyraźniej nie znasz dobrze filmografii Carreya ;] Przytoczę choćby mój ulubiony film z jego udziałem, czyli "Majestic". Pamiętaj, że aktor, który popularność zdobył grają ćwierćmózgów, niekoniecznie jest tylko komikiem. Aktorstwo polega na graniu różnych ról ;]
A co do filmu, to skończyłem go oglądać 5 minut temu. Genialny od początku do końca. Zakończenie zaskakujące, a gra głównego bohatera? Po prostu wymiata :)
Gorąco polecam!

Pozdrawiam
BLX

Bialix

Cóż, najwyraźniej nie znasz dobrze filmografii Carreya <--- tak, to prawda ;) Po prostu pierwsze co przyszło mi do głowy, kiedy przeczytałam, że będzie grać w tym filmie Jim to to, że źle go wybrali do tej roli. Skoro mówisz, że zagrał dobrze i film jest naprawdę godny uwagi to ja się po prostu pomyliłam ;)
Pozdro

x_y_z

Godny uwagi, to mało powiedziane :) Szkoda, że polska premiera dopiero w czerwcu :/ Ale i tak to co widziałem w kinówce wystarczy, żeby dopisać kolejny udany film do życiorysu Carreya ;)

x_y_z

jakoś też nie moge go sobie wyobrazić w poważnym dramacie, co nie zmienia faktu ze film zapowiada sie swietnie

x_y_z

skoro nie potrafisz sobie wyobrazic Carrey'a w tej roli to tym milsze bedzie zaskoczenie;]
wielu aktorów wyrasta na głupich rolach jednak pewnie u większości spełnieniem kariery aktorskiej jest zagranie powaznej roli niosącej COŚ więcej.... jak widać Carrey musiał dorosnąć;]

x_y_z

Ja od siebie dodałbym do ciekawych filmów z jego udziałem "Truman Show" i "Eternal Sunshine Of The Spotless Mind" (po polsku niefortunnie "Zakochany Bez Pamięci"). Może zmienisz zdanie...

tlowik

Zwiastun mi się spodobał, czekam na premierę. Niektóre wątki podobne trochę do Zagubionej Autostrady Lynch'a.

kubrex

^ - przynajmniej tyle wywnioskowałem z tego co zobaczyłem :)

ocenił(a) film na 7
x_y_z

Polecam też obejrzeć Jima w filmie "Człowiek z księżyca". Film świetny i Jim w filmie też świetny ;)