Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

Zaskoczenie

ocenił(a) film na 8

Tak. przyznaje. Byłam zaskoczona po obejrzeniu tego filmu. Po aktorze spodziewałam się kolejnej farsy typu "maska".
Muszę jednak przyznać że nadal jestem pod wrażeniem. lekka paranoja , zwracanie uwagi na liczby...
Cóż. zasłużone osiem. ;d

użytkownik usunięty
Caroline17

Dlaczego "farsy" ? "Maska" to świetna komedia.

ocenił(a) film na 8
Caroline17

8 to dobra ocena, chociaż film mógł być jeszcze lepszy

użytkownik usunięty
Andrewx51

Warto z resztą zobaczyć dla Carreya w roli innej niż komediowa.

ocenił(a) film na 8

Tak, w sumie świetnie zagrał też w Truman Show

użytkownik usunięty
Caroline17

Blee ... 8? - ok. ja daję naciąganą truję :/ szkoda Carreya dla takich kiepskich produkcji.

ocenił(a) film na 8

Debil

użytkownik usunięty
Andrewx51

Ładnie wychowany

A do szkoły to Ty chodziłeś??

użytkownik usunięty
witold1981

Jakie to ma znaczenie?

ocenił(a) film na 8

Czemu film jest wg ciebie słaby? Prosze mi podać porządną argumentacje

użytkownik usunięty
Andrewx51

"Prosze mi podać porządną argumentacje" - a kim ty jesteś ?
za późno na zadawanie pytań pajper :)

ocenił(a) film na 8

Słuchaj, po pierwsze primo, trója się pisze przez "ó". xD Jak masz problemy z ortografią zainstaluj sobie firefoxa ma automatyczne sprawdzanie błędów.
Po drugie, produkcja nie była słaba. jednak, o gustach się nie dyskutuje i myślę że nie warto tracić czas na komentowanie czegoś co sie nie podobało, a przy tym na krytykowanie wypowiedzi innych.

użytkownik usunięty
Caroline17

no BYKA postawiłem ogromnego (zdarza się) :)) sorry za to, że tak cię to uraziło, podobnie jak moja powyższa opinia na temat filmu :)
A teraz skrytykuję tą wypowiedź :)
a więc po pierwsze, skoro mówisz, że o gustach się nie dyskutuje, to po co stanowczo zaznaczasz, że produkcja nie była słaba? mogłaś dopisać, że dla ciebie, dla mnie jest słaba.
po drugie, myślisz, że nie warto tracić czasu na komentowanie czegoś (filmu) co się nie podobało? - czyli jesteś za tym, że ludzie mają komentować tylko te produkcję, które im się podobają? co za tym idzie, każdy film ma mięć tylko pozytywne komentarze? Błagam cię dziewczyno, ściągnij różowe okulary i rozejrzyj się dookoła, świat jest czarno-biały .. siemka :)
ps. a słowo Blee odnosiło się do filmu, nie do twojej wypowiedzi.

ocenił(a) film na 8
Caroline17

mlif_2 to kiepski znawca kina, wystawiam naciąganą tróje, szkoda filmwebu dla takich słabych userów

użytkownik usunięty
Andrewx51

Powiedz, jak to jest gdy spadnie się na dno śmieszności?

ocenił(a) film na 8

Jesteś totalnym dnem w ocenianiu dobrych filmów, zapewne nie tylko w tym

użytkownik usunięty
Andrewx51

A teraz powiedz, jak to jest gdy spadnie się jeszcze niżej ?

ocenił(a) film na 8

Gdybym był tobą pewnie bym znał odpowiedź na to pytanie, tak nie potrafie ci powiedzieć

użytkownik usunięty
Andrewx51

W sumie masz racje, bo gdybym ja był na takim dnie to potrafiłbym określić jak to jest :DD Plusik dla ciebie, za przyznanie się do tego, że nie potrafisz opisać swej egzystencji :)
no i EOT

ocenił(a) film na 8
Caroline17

To nie moja egzystencja jest denna tylko twoja onanizacja przed filmwebem. Matka nie może zrozumieć dlaczego od momentu podłączenia ci neta klawiatura była aż 5 razy zmieniana

użytkownik usunięty
Andrewx51

:))) dzieciaku, odejdź lepiej od swojej klawiatury bo sobie coraz większą krzywdę robisz. I naprawdę, rozwiń skrót EOT i się do tego zastosuj.
I w przeciwieństwie do ciebie JA prowadzę już samodzielne życie :)

ocenił(a) film na 8

Ty nie prowadzisz samodzielnego życia tylko sie w nim co najwyżej kompromitujesz. A EOT gówniarzu to będzie jak ja tak powiem, 'till then I sugest you shut your 'lil childish mouth before I do it for you

ocenił(a) film na 8
Andrewx51

Ależ panowie, byłabym wdzięczna gdybyście dali sobie spokój.
Jednemu film się nie podobał, drugiemu bardzo. Nie warto krytykować czyichś komentarzy. Każdy ma swój gust.
Tak więc BŁAGAM skończcie.

A co do moich różowych okularów, jestem dumna z tego ze je nosze i mogę zobaczyć więcej kolorów w codziennym życiu niż taki ponury gość który zamiast wyjrzeć przez okno wpatruje sie w ekran komputera. I to nie krytyka tylko odpowiedź.

użytkownik usunięty
Caroline17

W tym przypadku -Czarno-biały- tyczył się tego, że ludzie na świecie mają odmienne opinie na temat danego tematu -trzeba wyciągnąć i zrozumieć cały kontekst zdania/tematu- . Chcesz samych pozytywnych opinii na tym portalu, więc to świadczy, że chcesz idealizować świat. W sumie ja również chciałbym światu idealnego, ludzi idealnych, ale niestety tak nie jest i nigdy nie będzie. I to nie ja jestem ponurym człowiekiem, tylko jestem człowiekiem, który żyje w ponurym świecie -mimo faktu, że życie mam kolorowe- ;)
I proszę cię, jeśli chcesz mi coś zarzucić to posługuj się prawdziwymi argumentami, a nie wyssanymi z palca - "taki ponury gość który zamiast wyjrzeć przez okno wpatruje sie w ekran komputera" :))) -niepotrzebna złość-

ocenił(a) film na 7

Jakby wszystko było idealne to nic by nie było idealne :)

ocenił(a) film na 8
Lajla

Po co komu idealny świat

użytkownik usunięty
Lajla

fakt :) Dobro i zło, jedno bez drugiego nie mogło by istnieć ...

ocenił(a) film na 8

Nie ma ani dobra ani zła...

ocenił(a) film na 8
Caroline17

On ma pewnie jeszcze czarno-biały monitor, a że komputer jest całym jego życiem to dlatego widzi świat w szarych barwach

Andrewx51

Zgadzam się, film na 3.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8

Spoko dowcip, więc mówisz że internet i sranie to twoja jedyna rozrywka?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
Caroline17

Dobra samarytanka? heh Swoim "błagam" lejącej się krwi nie powstrzymasz^^

ocenił(a) film na 8
Lajla

mlif_2 będzie potrzebował dużo gazy, jakaś samarytanka się przyda

Caroline17

jak dla mnie nie poradził sobie dobrze z tą rolą, mogłby lepiej zagrac