Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

Ile musiał mieć ten pies lat, skoro widział Walthera jak zakopuje ciało, by po trzynastu latach powrócić i przypomnieć mu o zbrodni... ;)

noro5

:D

Nie jestem ekspertem od psów ale to akurat jest możliwe bo psy choć żyją przeciętnie 13-14 lat to mogą dożyć i 25 :)
Niemniej sama sytuacja z tym psem była strasznie dziwna i zamiast przywiązywać uwagę do akcji zastanawiałem się co ja oglądam - przecież ten pies był ukazany tak jakby miał własny rozum i interes w tym aby nawiedzać Waltera. Jakiś fantasy/horror a nie thriller psychologiczny :P (chyba że pies okazałby się wytworem jego wyobraźni, ale tak przecież nie było). Może przydała by się na końcu scena przedstawiająca tego psa w jakiejś normalnej sytuacji z komentarzem że to tylko przypadek, że Walter po prostu chciał nadać znaczenie temu psu, tak samo jak obsesyjnie szukał liczby 23.

ocenił(a) film na 8
noro5

No, ten pies musiał miec swoje lata. A pozatym zgadzam się z creo, Walter miał już Obsesje na punkcie tej liczby

ocenił(a) film na 8
Mariola13

Strzelam, że pies miał 23 lata ;p

ocenił(a) film na 8
kozas15

i urodził się 23.02.1993r. :D

ocenił(a) film na 8
Mariola13

Jak sobie pomyślę, to ja sam urodziłem się 23 czerwca... ta liczba już mnie ma ^^

ocenił(a) film na 8
kozas15

A śledzi cię jakiś pies? Jeśli tak to wiedź że liczba 23 się tobą interesuje :D