świetny film,a końcówka? WOW! po obejrzeniu sama popadłam w lekką paranoję bo urodziłam się 12.11 i jak luknęłam po filmie na zegarek była 23:23 więc trochę przerażające hehe ale tak ogólnie film dobry, daje do myślenia i po czymś takim człowiek zaczyna się zastanawiać, czy rzeczywiście , może coś więcej decyduje o naszym życiu niż my sami i że nic nie jest przypadkowe, a wręcz przeciwnie- jest z góry ustalone i nie mamy na nic wpływu
niektóre rzeczy były tam na siłe sprowadzone do liczby 23, przykładowo kolor czerwony, ze to różowy i biały ona podała jakieś liczby i PODZIELIŁA przez 4.... w ten sposób jeśli możesz mnożyć dzielić odejmować dodawać to zawsze może wyjść 23, dlatego moim zdaniem bardzo naciagane momentami, film taki sobie ale końcówka mi się podobała ;P
Film dobry ale jakoś tak bardzo mnie nie wciągnął (pewnie dlatego, że nastawiałem się na coś extra).
Ale zapamiętam moment w którym film się skończył, pojawił się cytat 32:23, spojrzałem na zegarek a tu 23:32, zbieg okoliczności ale pośmiałem się :D
ja miałem tak, że jak zobaczyłem gdziekolwiek liczbe 23 to się śmiałem xD jakoś tam działa na psychikę ale nie, aż tak, żeby świrować ;)
zauważyłam, ze po obejrzeniu tego filmu, czy chcesz czy nie, zaczyna się szukać we wszystkim liczby 23;D
taka mała paranoja;D to tak jak po obejrzeniu Kodu da Vinci , na obrazie Ostatniej Wieczerzy wszyscy doszukiwali się kobiety ;D