Numer 23

The Number 23
2007
7,0 124 tys. ocen
7,0 10 1 124397
5,3 23 krytyków
Numer 23
powrót do forum filmu Numer 23

za-je-bi-sty!

ocenił(a) film na 9

świetny film,a końcówka? WOW! po obejrzeniu sama popadłam w lekką paranoję bo urodziłam się 12.11 i jak luknęłam po filmie na zegarek była 23:23 więc trochę przerażające hehe ale tak ogólnie film dobry, daje do myślenia i po czymś takim człowiek zaczyna się zastanawiać, czy rzeczywiście , może coś więcej decyduje o naszym życiu niż my sami i że nic nie jest przypadkowe, a wręcz przeciwnie- jest z góry ustalone i nie mamy na nic wpływu

ocenił(a) film na 8
moccia

niektóre rzeczy były tam na siłe sprowadzone do liczby 23, przykładowo kolor czerwony, ze to różowy i biały ona podała jakieś liczby i PODZIELIŁA przez 4.... w ten sposób jeśli możesz mnożyć dzielić odejmować dodawać to zawsze może wyjść 23, dlatego moim zdaniem bardzo naciagane momentami, film taki sobie ale końcówka mi się podobała ;P

ocenił(a) film na 8
moccia

i jeszcze na moment. Numer 23 był moim 823 ocenionym filmem xD

DarkBartek

Film dobry ale jakoś tak bardzo mnie nie wciągnął (pewnie dlatego, że nastawiałem się na coś extra).

Ale zapamiętam moment w którym film się skończył, pojawił się cytat 32:23, spojrzałem na zegarek a tu 23:32, zbieg okoliczności ale pośmiałem się :D

ocenił(a) film na 8
Charnooh

ja miałem tak, że jak zobaczyłem gdziekolwiek liczbe 23 to się śmiałem xD jakoś tam działa na psychikę ale nie, aż tak, żeby świrować ;)

ocenił(a) film na 9
DarkBartek

zauważyłam, ze po obejrzeniu tego filmu, czy chcesz czy nie, zaczyna się szukać we wszystkim liczby 23;D
taka mała paranoja;D to tak jak po obejrzeniu Kodu da Vinci , na obrazie Ostatniej Wieczerzy wszyscy doszukiwali się kobiety ;D

moccia

DarkBartek - takie osobiste pytanko :) Sprawia Ci to przyjemność Ocenianie filmów ?? bo ja nie oceniłem np żadnego wiec pytam z czystej ciekawości ??