Ckliwy ,pretensjonalny i przerysowany.Dla fanek Zmierzchu.Odradzam facetom
kompletnie się nie zgadzam. i nie ma tego filmu co porównywać do filmów pokroju "zmierz 2"itp. Film może i przerysowany ale to celowy zabieg bardzo często stosowany w tego typu filmów. Najwidoczniej byleś nieświadomy jakiego typu to film. Bo w swojej klasie film zasłuży na swoja ocenę czyli 8/10 ( sam jestem facetem, który nie ogląda "azjatyckich dram" a podobał mi się bardzo tak samo jak pusty dom :) )
Spoiler!!! Chyba cie po je ba ł o... lol. Film bardzo fajny i dramatyczny. Zmierzch to kompletne badziewie w porównaniu do tego filmu. Koleś walczy w mma i ratuje kobiecie wzrok za cenę swojego zdrowia i życia, a ty piszesz, że to jest dla fanek Zmierzchu... Ja się nie uważam za fana Zmierzchu, a film bardzo mi się podoba. Ciekawe zakończenie. Gra aktorów też niczego sobie, a jeśli chodzi o fabułę to naprawdę dobra. Polecam. Ja nie wiem skąd biorą się ludzie co dobre filmy uważają za gnioty, a jakieś badziewia za arcydzieła... Zgadzam się z tiktak14777
Ja też nie wiem skąd biorą się tacy niezbyt rozgarnięci jak ty, z manierą wypowiadania się na tym forum.To że pewnych rzeczy nie rozumiesz,świadczy o twoich rodzicach, może powinieneś ich zapytać co jest z tobą nie tak:)
To bardzo ciekawe... Widzę, że znasz moich rodziców lepiej ode mnie. Osądzasz moja rodzinę po jednym przekleństwie na forum, to z kolei świadczy o twojej inteligencji :/ Kolejny "super znawca", który obniża ocenę dobrych filmów na forum. Ja ciebie nie obraziłem, a chyba cie po j***** napisałem żartobliwie. Zapytaj się swoich, czy miałeś jakieś urazy głowy w dzieciństwie :D