Widocznie jeszcze za wcześnie.Trzeba uzbroić się w cierpliwość.W zamian tego dowiedziałem się dzisiaj,że 27 czerwca na dvd będzie Uniwersalny żołnierz 4.Też długo się wyczekałem.
Witam. Ja znalazłem ten film na torrencie.
oto link : http://torrentbutler.eu/205724-welcome-to-the-jungle i tam klikasz torrents na żółtym tle i będziesz miał do wyboru.
ja go będę pobierał w piątek przez torrenta wiec jak coś do dam znać
ten film dopiero w 2014 roku i nie zaczeli go nawet kręcić, ale na IMBd pisze, że to będzie film o krwawej zemście czy jakoś tak ;D a Van Damme nie wiadomo kogo będzie tam grał.
Nie no.Podobno zdjęcia trwają już dosyć długo(prawie od początku tego roku)Nawet są zdjęcia z planu to nie wiem.
No właśnie.Ale podobne przeczucia mam co do Welcome to the Jungle i Enemies Closer.Van Damme chyba skończył z pchaniem się w drugoplanowe i epizodyczne role.I dobrze robi.Taki gwiazdor powinien grać główne role.Tak jak ma zaplanowane w tych trzech nowych filmach.
Dokładnie, granie epizodycznych ról gdzieś w Rosji czy Francji nic mu nie dało oprócz kilku centów więcej w portfelu. Niestety dzisiaj filmy są naszpikowane efektami a dawne czasy mineły, tak więc trudno edzie mu się odbić z B klasowych filmów, ale mam nadzieje, że stare czasy powrócą zawsze jest jakieś światełko w tunelu bo nie dawno zagrał w Niezniszczalnych 2 :)
No właśnie.Nie wiem jak ty,ale ja nie znoszę w filmach akcji efektów specjalnych ogólnie grafiki komputerowej.Wprost uwielbiam realne kino.Coś co aktorzy i np. pirotechnicy robią naprawdę.Tak jak było w przypadku Niezniszczalnych.Zwłaszcza dwójki.Ale na szczęście Van Damme nie grał i nie gra takich komputerowych pierdołach.Ostatnie ma realistyczne filmy.M.in za to go cenię.
Co nie?Ja też mam takie odczucie.Zawsze.Nie wliczając tego,że jest moim idolem i ulubionym aktorem.
P.S
Bo on fajnie gra.
No a jak.Też tak myślę.Ale niestety nie wszyscy w to wierzą.Głupcy.Ciekawe czy da się Enemies Closer w necie już obejrzeć na jakiejś stronie.
Dziwne trochę to bo u mnie pisze, że czeka dalej na akceptacje nie wiem czemu i nie mam cię w znajomych :(
Mam bardzo ważną wiadomość.Wiem gdzie obejrzeć z lektorem Enemies Closer,ale potrzebuję twojej pomocy.
Tak mi się wydaję.Bowiem widziałem na wp.pl pod tytułem tego filmu jakiś gość napisał,że oglądał i,że bardzo interesujący film.Podobno oglądał go na stronie filmyhdblopl.
Niestety jak chciałem wysłać bezpłatnego smsa na darmową aktywację konta odpisali mi,że nie udało się wysłać wiadomości.W dodatku na tej stronie nie ma wyszukiwarki,aby wpisać tytuł,więc chyba nici z tego,ale jak byś mógł to wejdź na wp na filmografie Van Damma wciśnij Enemies Closer,przeczytaj ten komentarz i wejdź na tą stronę.Może ty coś zdziałasz.
Nie warto wysyłać żadnych sms-ów to są oszuści niestety trzeba poczekać na premierę bo nie wierzę, że już tak szybko z lektorem jest jak nawet nie było jeszcze premiery w USA a będzie 30 października, także nie ufaj tym oszustom.
To dobrze.A ty umiesz na przykład na filmwebie wstawiać plakaty do filmów lub właśnie daty premier?Dobrze by było jak by się wstawiło na filmwebie Enemies Closer.
Zadałem pytanie na filmwebie Swelter,kiedy mniej więcej pojawi się zwiastun tego filmu,ale tam pewnie prędko nikt mi nie odpisze,więc pytam ciebie.Więc biorąc pod uwagę,że premiera w USA ma być 15 stycznia,to kiedy może się zwiatun pojawić?Wiesz coś na ten temat?
P.S
I ogólnie,jeśli mowa np. o innych filmach,to zwiastuny pojawiają się na ile czasu przed premierą,nawet światową?
Już się doczekaliśmy tego momentu.Dzisiaj jest ten dzień.Pojawił się zwiastun Swelter,który obejrzałem już z 10 razy.Wpisz tylko w you tuba Swelter Trailer i będziesz miał.Zwiastun trwa 1:41.
Pamiętaj,jak tylko odczytasz moją wiadomość obejrzyj zwiastun.Film się świetnie zapowiada.Takie trochę westernowe klimaty.Koniecznie obejrzyj i odpisz mi.