PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644358}

Obóz integracyjny

Welcome to the Jungle
2013
4,5 6,4 tys. ocen
4,5 10 1 6351
2,0 2 krytyków
Obóz integracyjny
powrót do forum filmu Obóz integracyjny
prof_mateusz27

No,bardzo fajnie.Tylko ja bym chciał ten film obejrzeć.

aza_0_9_z_

No ja też ale na razie nigdzie go nie ma.

prof_mateusz27

Widocznie jeszcze za wcześnie.Trzeba uzbroić się w cierpliwość.W zamian tego dowiedziałem się dzisiaj,że 27 czerwca na dvd będzie Uniwersalny żołnierz 4.Też długo się wyczekałem.

aza_0_9_z_

uniwersalny zolnierz 4 to ja juz pol roku temu z neta sciagnalem...

miguelitooo

Ja też gdzieś tak koło tego.A już na pewno w tamtym roku.

ocenił(a) film na 7
prof_mateusz27

Witam. Ja znalazłem ten film na torrencie.
oto link : http://torrentbutler.eu/205724-welcome-to-the-jungle i tam klikasz torrents na żółtym tle i będziesz miał do wyboru.
ja go będę pobierał w piątek przez torrenta wiec jak coś do dam znać

aza_0_9_z_

Film przesunięto na 2014 rok.

mativandamme

O Jezu serio?

aza_0_9_z_

to znaczy na Facebooku Van Damme pisał coś o następnym roku to pewnie w 2014

mativandamme

Do trochę kijowo.Znowu trzeba czekać!

aza_0_9_z_

No wiem, a tego Eagle path to nigdy nie ujrzymy już niestety :(

mativandamme

Serio?Nigdy.Nie strasz mnie.Może jest jakaś nadzieja.

aza_0_9_z_

Wątpie już tyle czekałem i co ? Tylko trailer pozostał. To samo tyczy się filmu Re-kill z Adkinsem.

mativandamme

No to fakt.A o Swelter też chyba nie wiadomo dużo?

aza_0_9_z_

ten film dopiero w 2014 roku i nie zaczeli go nawet kręcić, ale na IMBd pisze, że to będzie film o krwawej zemście czy jakoś tak ;D a Van Damme nie wiadomo kogo będzie tam grał.

mativandamme

Nie no.Podobno zdjęcia trwają już dosyć długo(prawie od początku tego roku)Nawet są zdjęcia z planu to nie wiem.

aza_0_9_z_

A no rzeczywiście pomyliłem się to na pewno w 2014 r.

mativandamme

No,spoko.Wiadomo też,że światowa premiera będzie już 15 stycznia.Ciekawe kiedy w Polsce.

mativandamme

Ale coś mi się zdaję,że Swelter będzie świetnym filmem.I w dodatku Van Damme gra główną rolę.

aza_0_9_z_

Miejmy nadzieje, że będzie tak jak mówisz ;)

mativandamme

No właśnie.Ale podobne przeczucia mam co do Welcome to the Jungle i Enemies Closer.Van Damme chyba skończył z pchaniem się w drugoplanowe i epizodyczne role.I dobrze robi.Taki gwiazdor powinien grać główne role.Tak jak ma zaplanowane w tych trzech nowych filmach.

aza_0_9_z_

Dokładnie, granie epizodycznych ról gdzieś w Rosji czy Francji nic mu nie dało oprócz kilku centów więcej w portfelu. Niestety dzisiaj filmy są naszpikowane efektami a dawne czasy mineły, tak więc trudno edzie mu się odbić z B klasowych filmów, ale mam nadzieje, że stare czasy powrócą zawsze jest jakieś światełko w tunelu bo nie dawno zagrał w Niezniszczalnych 2 :)

mativandamme

No właśnie.Nie wiem jak ty,ale ja nie znoszę w filmach akcji efektów specjalnych ogólnie grafiki komputerowej.Wprost uwielbiam realne kino.Coś co aktorzy i np. pirotechnicy robią naprawdę.Tak jak było w przypadku Niezniszczalnych.Zwłaszcza dwójki.Ale na szczęście Van Damme nie grał i nie gra takich komputerowych pierdołach.Ostatnie ma realistyczne filmy.M.in za to go cenię.

aza_0_9_z_

No wiem takie filmy jak Uniwersalny żołnierz 4 czy Krzyżowy ogień dobrze się oglądało :)

mativandamme

No właśnie.Tak samo 6 kul.Oby Enemies Closer i Swelter były równie fajne i realne.

aza_0_9_z_

Z Van Dammem zawsze się fajnie filmy ogląda :)

mativandamme

Co nie?Ja też mam takie odczucie.Zawsze.Nie wliczając tego,że jest moim idolem i ulubionym aktorem.

P.S
Bo on fajnie gra.

aza_0_9_z_

Fajnie ? Zajebiście bym napisał xD

mativandamme

No a jak.Też tak myślę.Ale niestety nie wszyscy w to wierzą.Głupcy.Ciekawe czy da się Enemies Closer w necie już obejrzeć na jakiejś stronie.

aza_0_9_z_

Tak na marginesie to wysłałem ci zaproszenie :)

mativandamme

No wiem.Zaakceptowałem.

aza_0_9_z_

Dziwne trochę to bo u mnie pisze, że czeka dalej na akceptacje nie wiem czemu i nie mam cię w znajomych :(

mativandamme

No ja też nie wiem o co chodzi.Ja na WP zaakceptowałem.Może to gdzieś indziej trzeba.

aza_0_9_z_

to chyba trzeba na filmwebie zaakceptować tak mi się wydaje

mativandamme

Mam bardzo ważną wiadomość.Wiem gdzie obejrzeć z lektorem Enemies Closer,ale potrzebuję twojej pomocy.

aza_0_9_z_

Już można obejrzeć ten film ?

mativandamme

Tak mi się wydaję.Bowiem widziałem na wp.pl pod tytułem tego filmu jakiś gość napisał,że oglądał i,że bardzo interesujący film.Podobno oglądał go na stronie filmyhdblopl.
Niestety jak chciałem wysłać bezpłatnego smsa na darmową aktywację konta odpisali mi,że nie udało się wysłać wiadomości.W dodatku na tej stronie nie ma wyszukiwarki,aby wpisać tytuł,więc chyba nici z tego,ale jak byś mógł to wejdź na wp na filmografie Van Damma wciśnij Enemies Closer,przeczytaj ten komentarz i wejdź na tą stronę.Może ty coś zdziałasz.

aza_0_9_z_

Nie warto wysyłać żadnych sms-ów to są oszuści niestety trzeba poczekać na premierę bo nie wierzę, że już tak szybko z lektorem jest jak nawet nie było jeszcze premiery w USA a będzie 30 października, także nie ufaj tym oszustom.

mativandamme

Dzięki.Był chociaż cień nadziei.

P.S
A 30 października już w USA?Myślałem,że to ma być w Niemczech.

aza_0_9_z_

W USA chyba tak samo bo u nich zawsze najszybciej jest i stąd taki wniosek

mativandamme

To dobrze.A ty umiesz na przykład na filmwebie wstawiać plakaty do filmów lub właśnie daty premier?Dobrze by było jak by się wstawiło na filmwebie Enemies Closer.

aza_0_9_z_

Nie wiem jak dodać plakat. Pytaj się admina.

mativandamme

Jakiego Admina?O co z tym chodzi?

P.S
Pod tym względem nie jestem na filmwebie mocny.

aza_0_9_z_

Ja też nie jestem w tym dobry :)

mativandamme

Zadałem pytanie na filmwebie Swelter,kiedy mniej więcej pojawi się zwiastun tego filmu,ale tam pewnie prędko nikt mi nie odpisze,więc pytam ciebie.Więc biorąc pod uwagę,że premiera w USA ma być 15 stycznia,to kiedy może się zwiatun pojawić?Wiesz coś na ten temat?

P.S
I ogólnie,jeśli mowa np. o innych filmach,to zwiastuny pojawiają się na ile czasu przed premierą,nawet światową?

aza_0_9_z_

Nie wiem kiedy będzię zwiastun Swelter może pod koniec tego roku ? Sam bym chciał to wiedzieć ;P

mativandamme

Już się doczekaliśmy tego momentu.Dzisiaj jest ten dzień.Pojawił się zwiastun Swelter,który obejrzałem już z 10 razy.Wpisz tylko w you tuba Swelter Trailer i będziesz miał.Zwiastun trwa 1:41.

aza_0_9_z_

Pamiętaj,jak tylko odczytasz moją wiadomość obejrzyj zwiastun.Film się świetnie zapowiada.Takie trochę westernowe klimaty.Koniecznie obejrzyj i odpisz mi.

mativandamme

Wczoraj czy przzedwczoraj zaakceptowałem to zaproszenie na filmwebie.Także powinieneś mnie już mieć w znajomych.