PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10010007}

Obcy: Romulus

Alien: Romulus
2024
6,4 45 tys. ocen
6,4 10 1 45178
6,4 65 krytyków
Obcy: Romulus
powrót do forum filmu Obcy: Romulus

7/10 - 32% głosujących
6/10 - 20% głosujących
8/10 - 19% głosujących
5/10 - 8% głosujących

Pozostałe skrajne oceny oceny to już margines, można je z powodzeniem odrzucić.
A niezadowolonych z filmu z oceną 1/10 i 2/10 jest razem 9%, robią tu największe poruszenie. Tak to bywa już z mniejszościami

defloratore

No i co w związku z tym? Internetowe rankingi, filmów nie zmieniają. Nie wiem dlaczego ludzie bronią tego jak niepodległości. Jeśli o tym czy obejrzysz coś i jak to coś dalej potraktujesz, decyduje średnia filmwebu to świadczy na niekorzyść tego kto tak robi. Jak to ktoś powiedział "większość zawsze jest głupsza" nie ma co patrzeć na innych.

użytkownik usunięty
evangel

Bo trzęsie dupą, żeby nie został sam z uwielbieniem tego szajsu. Jakby faktycznie tych co prawidłowo oceniają ten szrot było mało to nie byłoby potrzeby o tym informować.

ocenił(a) film na 5

Wszystko kwestią gustu . Owszem niektórzy mają bezguście . Ja filmu nie widziałem ,ale sądzę że na pewno nie zasługuje na ocenę JEDEN ! Zawsze znajdą się jakieś plusy .( zdjęcia muzyka scenografia czy efekty ) .

Pasujesz wręcz idealnie do opisu.
Dałeś 1/10 i tupiesz teraz z tego powodu nóżkami.
Pewnie z nadzieją że ktoś z twojej grupy tych 5% głosujących przybiegnie tu tupać razem z tobą.
No i kto tu się obawia zostać sam...

defloratore

a ty ile dałeś? gdzie twoja ocena? wy chowacie konta ze wstydu tu, żeby się nie wydało, że macie każdą kichę klasy B ocenioną na 10 czy jak?