PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8243}

Obcy 3

Alien³
1992
7,2 115 tys. ocen
7,2 10 1 114963
6,7 43 krytyków
Obcy 3
powrót do forum filmu Obcy 3

9/10 Świetny

użytkownik usunięty

Bardzo dobry film, jak zreszta cała seria. Świetne mroczne zaułki, gdzie chowa się Obcy i tym razem przyprawiają o dreszcze. Polecam wszystkim!

użytkownik usunięty

Oto jak wybitny krytyk filmowy filmwebu - mandolinio, autor tego tematu, roztoczył wizję swojego TOP 100.

Prezentuję tutaj listę top 100 obejrzanych filmów. Widziałem juz ich bardzo dużo, aczkolwiek jeśli obejrzę kolejne genialne produkcje to uaktualnię listę. [ słyszy sie to jak wypowiedź szalikowca na komendzie ] Ranking obejmuje 2 czynniki główne, mianowicie w jakim stopniu mi się film podobał [ to najlepsze - ma gust małoletniego onanisty a myśli, że kogoś zainteresuje jego zdanie ] oraz jak jest zrobiony pod kątem technicznym etc. [ o czym ma takie pojęcie jak wilk o astronomii ] Podkreślam, że jest to lista zgodna z moim odczuciem jako konesera kina. [ konesera kina - tu się rozpłakałem ze śmiechu ].

Generalnie ten kontrowersyjny użytkownik to chyba największe pośmiewisko całego tutejszego forum. Proszę poczytać jego posty - ubaw większy niż na Hot Shots.

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

mandarynio, jesteś tak prymitywny, że aż mi cię żal. Żal mi twojej matki, która musi walczyć z traumą po sprowadzeniu na świat takiego indywiduum. Napewno planowała normalne zdrowe dziecko a wyszedł klon trolla jaskiniowego z żuczkiem gnojakiem. Żal mi ludzi z Twojego otoczenia, które cierpi patrząc, jak prymitywny inwalida intelektualny stara się odnaleźć w społeczeństwie. Troszkę mi nawet żal siebie, bo wdałem się w paskówki z kmiotem, który potrafi jedynie rzucać obelgami ale podobno wyzwiskami idioty nie należy się przejmować więc odbieram twoje chamskie bluzgi jako kalekie krzyki człowieka z zespołem zsyfienia mózgu.