pamiętam, że po obejrzeniu w kinie byłem rozczarowany. Ogólnie daję 7/10 bo film jest mocnym średniakiem. Dobre aktorstwo, ciekawe lokacje, niestety brakuje tu grozy, wiadomo było, że obcy bez problemu pozabijałby bezbronnych więźniów. Poza tym wszystko kręci się zwykle wokół więźniów pomijając zbudowanie ciekawego wątku z obcym no i zdecydowanie za mało obcego w kadrze.
No to pokaż jaki ty groźny, tak się kręcisz i skwierczysz na tym rożnie, może cie polać piwkiem dla ochłody ?
Niestety nie piję, wyłącznie szampana raz w roku. Poza tym w chwili obecnej nie ma już takiej możliwości na przyjemności, bo niestety masz tam wsadzony długi stalowy pręt z korbą, na którym się tak ładnie obracasz, w tańcu na rurze. Innymi słowy jesteś nadziany i zbyt gorący gość, ale spoko Alien wypatroszy cię przez to "kakaowe oko". ; P
nie mam zamiaru pić piwa z żadnego mojego znajomego. Weźcie się od siebie odczepcie! JA jadam tylko predów. Czasmi ludzi ale rzadziej
Spoko. My tylko tak dla jaj ; P Kupiło se jajko długopis i się popisało hehe ; D
hehe:D to spokooooo...
A tak przy okazji to królowa kazała Was zaprosić na ucztę z Kapitana orzecha Jezusa drugiego i pierwszego i strausów wpadniecie? będzie ostra zajawka. A potem na podchody na predy. Będą uciekali przed nami hehe...to co idziecie?
jasne zanim napełnimy nasze żarłoczne i krwiożercze brzuchy będą do nas strzelać w walce orzechami kokosowymi i zbukami z zadka , ale raczej tego nie przeżyją, kto orzechami/jajkami wojuje od orzechów/jajek ginie ; D
aaa to pewnie będzie chłodnia, pełna żywych trofeów wiszących na ścianie, nie sposób nie trafić... z daleka słychać jak ofiary szczękają zębami, to sygnał dla xeno-kanibali... już nic ich nie ocali ;D
:D A tak w ogóle to wejdź w mój temat na forum obcego,,obcy to jednak życia łatwego nie ma...
zapraszam do dyskusji
Mam taką samą opinie. Ostatnio sobie przypomniałem Obcego 3 i film jest jedynie niezły, nic poza tym. Aktorstwo, lokacje, miejscami dobry klimat. Ale brakowało mi tutaj grozy i chwilami - i to największa bolączka tej części - czułem się znudzony. Film wydawał się przegadany momentami. 7/10 jednak daje.