PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8243}

Obcy 3

Alien³
1992
7,2 114 tys. ocen
7,2 10 1 114410
6,7 56 krytyków
Obcy 3
powrót do forum filmu Obcy 3

Zawsze mnie to ciekawiło ale nigdy nie miałem okazji spytać.

Mianowicie, podczas odczytywania czarnych skrzynek z pomocą Bishopa, Ripley dowiaduje się że obcy był cały czas z nimi na Sulaco i doprowadził do pożaru w wyniku czego kapsuły zostały wsytrzelone. Pytanie skąd się tam wziął ten twarzołap z matką obcego, bo chyba ta stara która zabrała się z lv-426 nie zniosła tych jaj.

ocenił(a) film na 8
klaczek20

No właśnie podobno zniosła. Ostatnie królewskie jajo z dwoma lub jednym twarzołapami.

ocenił(a) film na 8
Aragorn88

no ale jak mogła znieść skoro nie miała tej całej .... nie wiem jak to nazwać .... dupy(?) którą było widać w podziemiach lv 426 i do której Ripley strzelała

ocenił(a) film na 8
klaczek20

No było jej ciężko ale dała radę hah

ocenił(a) film na 8
klaczek20

Fajnie że ktoś zwrócił uwagę. Nie miała dupy więc nie mogła znieść jajek, poza tym po rozbiciu jajek też nie znaleźli. Bardziej juz sie broni opcja że razem z królową zabrały się dwa facehugery. Musiały być dwa bo jeden dla Ripley a drugi dla psa, z tym że jeśli jeden był dla Ripley to jego szczątki też powinny być w rozbitym statku. No nie spina się to nijak niestety...

ocenił(a) film na 7
amfre

W wersji reżyserskiej jest pokazane jak ten pajak zapladnia Ripley na statku I wtedy jest alarm I ich wyrzuca statek na planetę