PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=8243}

Obcy 3

Alien³
1992
7,2 115 tys. ocen
7,2 10 1 114963
6,7 43 krytyków
Obcy 3
powrót do forum filmu Obcy 3

ten film podobał mi się jak byłam jeszcze młodsza... teraz już nie bo inaczej go odbieram... beznadziejnie jest nakręcony... te sztuczne roboty, wogóle co to ma być? czwarta część dlamnie zupełnie nielogiczna no bo w trzeciej częsci aktorka Sigourney Weaver spadała w nicość razem z tym małym potworkiem naszym tytułowym Obcym co już prawie z niej wylazł to jak mogli ją odkonstruować, wyleczyć nie wiem... w każdym bądz razie wpadła w jakąś siarke czy to oggień był już nie nie pamiętam ale to nie istotne bo zmierzam tylko do tego, że było wiele takich scen bezsensownych a ja bardzo zwracam uwagę na szczegóły... może inni na to nie zwracają uwagi, ale ja Tak! Chwalić tylko aktorkę Sigourney Weaver świetnie grała naprawde ... uwielbiam ją dlatego czasami mimo, że film mi się niezbyt podobał to ze względu na tą aktorkę czasem lobię oglądać te wszystkie cztery części któryś raz z kolei!

vinessa

Od takiej osoby co ma takie hity w ulubionych nie można wymagać dużo. Piszesz w każdym forum Obcym to samo. Nie wiem czy masz urojenia czy masz może z 12 lat. Jakby nie patrzeć piszesz wszędzie bzdury.

"
ten film podobał mi się jak byłam jeszcze młodsza... teraz już nie bo inaczej go odbieram... beznadziejnie jest nakręcony... te sztuczne roboty, wogóle co to ma być?"

Ja wiem, że w teledyskach Britney Spears są efekty świetlne i wogóle jak w Ocbym mogli takich nie zrobić. To straszne. Wszystkie cztery części obcego wyprzedzają filmy tego rodzaju jeszcze o miliony lat.

Wczoraj na polsacie obejrzałem Ostatnie Starcie. Można się tylko przyczepić, że 5 sekundowy lot na planete już trąci myszką. Ale obejrzałem i jak ktoś mówi, że któraś z części jest beznadziejnie nakręcona to PIERDOLI GŁUPOTY. Słyszysz? PIERDOLISZ głupoty. Zapewne jesteś wielką znawczynią i filmy robisz nie od dziś. Buahahahahaha

Redgard

Pisze to samo bo co będę pisać innego? Moim zdaniem to Ty pierdolisz głupoty i czepiasz się , że napisałam że któraś część jest słabo nakręcona no przyznam (miej tą satysfakcję - okey przyznaję się), że żle napisałam bo jest wszystko w porządku, dobrze nakręcili ale chodzi mi ogólnie że jako całość film jest słaby, są takie sceny że powinny iść do poprawki i tyle, natomiast aktorka świetna, uwielbiam ją! Tylko Obcy - Decydujące starcie to najlepsza część ze wszystkich czterech części - najbardziej podobała mi się. Może dla Ciebie pierdole głupoty, ale Ty po części tez pierdolisz i każdy ma prawo do swojego zdania! Amen. Bóg z Tobą :*