Kolejna część Davida Fichera.To jest mój ulubiony film.JEgo to można oglądać w nieskończonosć dosłownie.Ta część to nie to co poprzednia jakaś rzeźnia chociarz że tamta część jest moją ulbioną.Tu jest tylko jeden obcy nie licząc królewej obcych którą posiadała w sobię Ripley.Tu oczywiście sie też krew leje ale przy tej części jest tak jakby inny klimat.Z czego widze różnie jest opisana albo totalna kicha albo bardzo dobry film.ja jestem za tym drugim."Totalna kicha"jest do tych co się nie znaja na filmach, mają nakichane wełbie i patrzątylko na jak największą rzeźnie w filmie.Film jest bardzo dobry, dobrze zagrany przez aktorów dobra klimatyczna muzyka i wogóle.Takei jest moje zdaniena temat tego filmu.ocena 10/10 Bardzo polecam !!!
No ja tez ogladalam. Oczywiscie nie po raz pierwszy i nadal bardzo lubie ten film... Nigdy mi sie nie znudzi. Ale pewnie z innych powodow niz Tobie ;) Otoz uwazam ze Alien jesn najsexowniejsza postacia stworzona dla potrzeb jakiegokolwiek filmu s.f. ... Dziwne ? Hmm Kazdy ma swoje zboczenia ;) Ja tez i wcale tego nie ukrywam...
A poza tym bardzo lubie Clemensa. No i niesmiertelna "zabijcie mnie wreszcie raz a dobrze" Ripley... ;)
Pozdrawiam