PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=980}
7,9 298 tys. ocen
7,9 10 1 298118
8,6 89 krytyków
Obcy - 8. pasażer "Nostromo"
powrót do forum filmu Obcy - 8. pasażer "Nostromo"

Tak ale wszyscy pasażerowie zginęli... Ważne jednak że: KOT ŻYJĘ!

Kurde zaskoczyło mnie to w tym filmie jak nie wiem! XD Zazwyczaj to zwierzęta giną jako PIERWSZE (np. Obcy 3, Atak Pająków), a tu naglę, najmniej prawdopodobny pasażer, który miałby przeżyć Nostromo, PRZEŻYWA! Ale jaaaaaaazdaaaaa!

Viva la Ekologia! ;)

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

Z tą możliwością,że stał się potencjalnym ostatecznym nosicielem.

ocenił(a) film na 8
Blackbb4

No z tego co wiem, na Nostromo była tylko jedna larwa ksenomorfa, a inne składa królowa. Ale jednocześnie nie oglądałem części drugiej, więc nie wiem co tam się wydarzyło.

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

Fakt,mimo to daję do myślenia ,tak jak cała seria,i jak na przykład początek 3 ej
Nie zapominajmy ,że pierwszymi nosicielami byli Obcy....

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

więc tu nowe możliwości rozmnażania są spore.

Blackbb4

obcy nie mogą być żywicielami dla obcych! WTF? kto to w ogóle wymyślił

ocenił(a) film na 10
cezarywi

Tego nie wiemy,ale co do sygnału nie mamy wątpliwości.Sygnału,który odebrał Nostromo.

użytkownik usunięty
andrzej_goscicki

Akurat kot zwrócił twoją uwagę obcy się nim akurat najmniej interesował dlatego przeżył.

ocenił(a) film na 8

Kurde ludzie, ja zakładam jajcowny temat (który jednak naprawdę mnie zdziwił) a wy wytykacie mi błędy :P. Jednak nie uważam że Obcy się nim nie interesował, to kot nie interesował się Obcym. Ludzie szukali Obcego, więc on ich zabijał. Kot uciekał od Obcego, więc Obcy go nie ścigał. Wątpię że kot by nie został rozszarpany gdyby spotkał Obcego w ciemnej alejce.

użytkownik usunięty
andrzej_goscicki

Kot to hardcorowa postać i tyle :D

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

Spoko temat jest na czasie!!

ocenił(a) film na 10
andrzej_goscicki

Ale ani razu nie widziałem żeby go KARMILI, a sami ŻARLI JAK WIEPRZE, zwłaszcza Parker, gdyby mógł JADŁBY I SRAŁ jednocześnie. A BIEDNY KOT tylko w STRESIE chodził.

JohnDp

kiedy kane umierał jones jadł...jest tam ujęcie z nim:)