Obcy na poddaszu

Aliens in the Attic
2009
6,1 9,5 tys. ocen
6,1 10 1 9485
7,0 2 krytyków
Obcy na poddaszu
powrót do forum filmu Obcy na poddaszu

Otóż chciałem wyrazic swoje zdanie, zanim zaleja film komentarze, jakiz to on był beznadziejny, i że zasługuje na ocene max. 4.
Otóż film zasługuje na wysoką cenę, gdyz jest dobrym filmem umieszczonym w odpowiedniej kategorii. Jest to zabawna, lekka historia, a oglądając film możemy się zrelaksować, po prostu odpocząć. (Ja tak zrobiłem po całym dniu na studiach). Nie jest to film grozy więc nie ludzie nie oczekujcie potwórów rodem z Obcego, nie jest to też romans więc prózno szukac w nim miłosnych uniesień, itd... jest to film familijny, przygodowy, komediowy (tego ostatniego brakuje mi w opisie filmu) więc zanim obejrzycie film nastawcie się na to, że będzie on własnie taki jak każdy film familijny tj. zabawny, lekki, relaksacyjny.
Wg mnie, film spełnił oczekiwania filmu fabularnego i dlatego wystwiłem wysoka ocenę, plusami sa również efekty specjalne kosmitów, które nie gryzą w oczy i są świetnie wkomponowane w tło realne. Gra aktorska jest również typowa, jak dla takiego rodzaju filmu. Serdecznie polecam ten film ludziom lubiącym takie filmy, no i chyba fanom Ashley Tisdale.

kdanielk3

racja u mnie 8/10

Bo to przeiceż film głównie kierowany dla dzieci, a jeśli ktoś się spodziewał filmu typu kac vegas to nie ten adres...