Obcy na poddaszu

Aliens in the Attic
2009
6,1 9,5 tys. ocen
6,1 10 1 9485
7,0 2 krytyków
Obcy na poddaszu
powrót do forum filmu Obcy na poddaszu

Kto wydaję pieniądze na tak beznadziejne produkcję?! pomyśleć że takie g*wno wchodzi do kin! to powinno wyjść na VHS i stanąć na półce koło produkcji niskobudżetowych.

ocenił(a) film na 10
axl2_2

Każdy ma inny gust.
Mi się akurat podobało. xD
U mnie miało to dodatkowy plus, bo grała tutaj Ashley Tisdale xD

axl2_2

Dobrze, że jeszcze ktoś ma podobny gust do mojego ;-) Wg mnie film typowo dla dzieci.

Lucek_3

wow gratulacje ! właśnie odkryłeś że filmy dla dzieci są dla dzieci !

axl2_2

Nie zgadzam się z tobą zobacz sobie na informacje o filmie budżet wynosił 7 000 000 mln czyli tak jak na wszystkie inne amerykańskie filmy a poza tym pewnie nawet nieoglądałaś tego filmu tylko pewnie nie lubisz któregoś z aktorów i dlatego tak mówisz właśnie takie dekle jak ty zaniżają średnią bardzo dobrych filmów.

ocenił(a) film na 1
Johny999

HAHA az09AZ takim ludziom jak Ty powinny likwidować konta na filmweb'ie. Widzę że twoim faworytem jest "Legalna blondynka" ocena 10/10 LoL albo "straszny film" - oczywiście jesteś jego fanem i oceniłeś 1,2 i 3 część na 10ptk. HeHe żenujące. Nie ośmieszałbyś się koleś ;p

ocenił(a) film na 8
axl2_2

Mnie się film bardzo podobał 8/10

dodatkowe plusy za to, że grali tam Robert Hoffman <33 i Ashley Tisdale ;)

A najlepsze scenki, to jak robert byl robotem, haha, polevkaa ;DD

ocenił(a) film na 1
esperance

Każdy ma swój gust i w to nie wnikam. Nie chcę nikogo obrażać gdyż mi też się podobają filmy które innym nie odpowiadają (normalne) ale nie rozumie co jest w tych aktorach: Ashley Tisdale (jedyny film na poziomie w którym zagrała to "Donnie Darko"). Robert Hoffman też niczym nie szokuję, żaden z niego aktor.

axl2_2

To jest w Ashley Tisdale że jest sobą nie udaje jakiejś wielkiej gwiazdy nie robi skandalów tak jak Vanessa H aby o niej mówiono. Chce aby dobrze o niej mówiono a nie aby mówili żeby mówili a poza tym Ashley zagrała w wielu innych filmach tylko nie ma ich tutaj napisanych i nie były wydawane w Polsce pełna filmografia Ashley Tisdale jest na wikipedii i myślę żę Ashley się rozkręci i będzie grała w większej ilości filmów w 2010 rokudo kin wejdzie remake filmu Teen Witch z jej udziałem może ten okaże się czymś lepszym niż Obcy na poddaszu chociaż ten film nie był zły. Mam nadzieję że zmienisz zdanie o Ashley Tisdale

Johny999

Picture This jest też niezłym filmem nie wiem czy go oglądałeś jest na stronie sesns 24

ocenił(a) film na 7
Johny999

Film z pewnością jest ciekawą propozycją dla młodszych widzów. Ale i starszy jeśli chce odpocząć od cieższych filmów i poczuć znowu klimat dawnych dziecięcych lat, to może zobaczyć "Obcego na poddaszu".

Film ma niezłe efekty specjalne i prostą ciekawą fabułę. W filmie jest sporo udanych żartów, np z telefonem ;)

Film dobry tak na coś pomiędzy 6 a 7.