Kto wydaję pieniądze na tak beznadziejne produkcję?! pomyśleć że takie g*wno wchodzi do kin! to powinno wyjść na VHS i stanąć na półce koło produkcji niskobudżetowych.
Każdy ma inny gust.
Mi się akurat podobało. xD
U mnie miało to dodatkowy plus, bo grała tutaj Ashley Tisdale xD
Nie zgadzam się z tobą zobacz sobie na informacje o filmie budżet wynosił 7 000 000 mln czyli tak jak na wszystkie inne amerykańskie filmy a poza tym pewnie nawet nieoglądałaś tego filmu tylko pewnie nie lubisz któregoś z aktorów i dlatego tak mówisz właśnie takie dekle jak ty zaniżają średnią bardzo dobrych filmów.
HAHA az09AZ takim ludziom jak Ty powinny likwidować konta na filmweb'ie. Widzę że twoim faworytem jest "Legalna blondynka" ocena 10/10 LoL albo "straszny film" - oczywiście jesteś jego fanem i oceniłeś 1,2 i 3 część na 10ptk. HeHe żenujące. Nie ośmieszałbyś się koleś ;p
Mnie się film bardzo podobał 8/10
dodatkowe plusy za to, że grali tam Robert Hoffman <33 i Ashley Tisdale ;)
A najlepsze scenki, to jak robert byl robotem, haha, polevkaa ;DD
Każdy ma swój gust i w to nie wnikam. Nie chcę nikogo obrażać gdyż mi też się podobają filmy które innym nie odpowiadają (normalne) ale nie rozumie co jest w tych aktorach: Ashley Tisdale (jedyny film na poziomie w którym zagrała to "Donnie Darko"). Robert Hoffman też niczym nie szokuję, żaden z niego aktor.
To jest w Ashley Tisdale że jest sobą nie udaje jakiejś wielkiej gwiazdy nie robi skandalów tak jak Vanessa H aby o niej mówiono. Chce aby dobrze o niej mówiono a nie aby mówili żeby mówili a poza tym Ashley zagrała w wielu innych filmach tylko nie ma ich tutaj napisanych i nie były wydawane w Polsce pełna filmografia Ashley Tisdale jest na wikipedii i myślę żę Ashley się rozkręci i będzie grała w większej ilości filmów w 2010 rokudo kin wejdzie remake filmu Teen Witch z jej udziałem może ten okaże się czymś lepszym niż Obcy na poddaszu chociaż ten film nie był zły. Mam nadzieję że zmienisz zdanie o Ashley Tisdale
Film z pewnością jest ciekawą propozycją dla młodszych widzów. Ale i starszy jeśli chce odpocząć od cieższych filmów i poczuć znowu klimat dawnych dziecięcych lat, to może zobaczyć "Obcego na poddaszu".
Film ma niezłe efekty specjalne i prostą ciekawą fabułę. W filmie jest sporo udanych żartów, np z telefonem ;)
Film dobry tak na coś pomiędzy 6 a 7.