Obecność 2

The Conjuring 2
2016
7,1 134 tys. ocen
7,1 10 1 134449
6,6 32 krytyków
Obecność 2
powrót do forum filmu Obecność 2

Pytam z ciekawości czy jakaś cześć z was wierzy w takie historie czy jednak nie? Na kilku serwisach czetałem że film oparty na faktach ale przecież może wymyślili tą całą historie puśćili w neta i sie rozeszło i cel był taki aby przyciagnąć wiekszą publike ? ludzie którzy na własne oczy mieli doczynienia z jakimiś zjawiskami paranormalnymi pewnie wierzą (czyt moja żona) tylko mam nadzieje ze nie w dzieciństwie bo tak chyba miała wiekszość z nas dlaczego na codzień nie słyszymy takich opowieśći o latajacych meblach lub opetanych ludziach potwierdzonymi czym wiarygodnym ? dziś nie jest to tak spotykane jak kiedyś czyżby liczba demonów sie zmiejszała? ja z tego co widać nie bardzo wierze w takie historie cofnijmy sie troszke w czasie bo wiekszość z tych historii paranormalnych opowieściach o lalkach domach demonach jest z troszke ze starszych lat a dlaczego? a może dlatego że w takich czasach gdy ktos zwariował na umyśle obserwowali go co taka osoba zrobi narysuje potrafi itp a w rzeczywistych czasach takie zjawisko tagże wystepuje lecz takich ludzi opętanych faszeruje sie lekami i zamyka w zakładach psychiatrycznych bez wypedzania demonów ktore od leków i zamkniecia w pawilonie same uciekaja :) Co do filmu kimat fajny trzyma w napieciu ale ocena jak dla mnie za wysoka za dużo fanów innych gatónków go oceniło ostatnio ogladałem the boy i jakoś bardziej przypadł mi do gustu.A może ktos z was miał doczynienia z takimi zjawiskami ?