jezus, nawet tutaj widze kraine grzybow ;D
tez mam nadzieje ze ze bedzie leciec normalnie w kinach.
Bo nie wszyscy mają blisko do takich kin, poza tym takie zazwyczaj mają od 2 do co najwyżej 5 sal (zdarzają się też jednosalowce)
No, niestety, trzeba się troszkę pofatygować czasem by obejrzeć andergrandy. Moim zdaniem, multipleksom nie opłaca się puszczać filmu z takiej półki. Chyba, że slogan "Nie było tyle zakrwawionego śniegu od czasu FARGO braci Coen" przyciągnie ludzi do kin.
Patrząc na "sukces" Inside Llewyn Davis w naszym pięknym kraju takie nazwisko jak Coen niewiele u nas mówi, więc taka reklama ludzi do kin nie przyciągnie
Ja też nie byłem na Davisie w kinie :D Coenowie mają chyba taką zamkniętą grupkę fanów w naszym kraju, ale myślę, że są dosyć popularni. Po prostu po Oscarze w 2008 przestali wzbudzać tak wielkie emocje.
Spieszymy donieść że Obywatel roku od piątku będzie grany w:
Światowid Katowice
Moskwa Kielce
Agrafka Kraków
Kika Kraków
ARS Kraków
Pod Baranami Kraków
Mikro Kraków
Kijów Kraków
Charlie Łódź
Sokół Nowy Sącz
Apollo Poznań
Muza Poznań
Malta Poznań
Pionier Szczecin
Femina Warszawa
Kinoteka Warszawa
Kultura Warszawa
Luna Warszawa
Praha Warszawa
Wisła Warszawa
DCF Wrocław
Helios NH Wrocław
CC Arkadia Warszawa
CC Mokotów Warszawa
CC Sadyba Warszawa
CC Bonarka Kraków
CC Manufaktura Łódź
CC Silesia Katowice
CC Kinepolis Poznań
MIłej zabawy! :-)
warto polować!
http://notatnikkulturalny.blogspot.com/2014/05/szalenstwo-filmowe-i-obywatel-rok u.html
Porażka, bo chciałbym się wybrać na ten film, a niestety może być ciężko, bo mało seansów i o jednej porze. Jeszcze do tego pewnie przestaną grać film po tygodniu :P
Poniżej info, w których kinach film jest grany w drugim tygodniu. Spieszcie się do kina filmy tak szybko odchodzą ;-)
Światowid Katowice
Forum Białystok
60 Krzeseł Gorzów Wlkp.
Moskwa Kielce
Kika Kraków
ARS Kraków
Pod Baranami Kraków
Mikro Kraków
Kijów Kraków
CC Bonarka Kraków
Charlie Łódź
Sokół Nowy Sącz